One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
The Face magazin – Harry interjú

A Face magazin ezen a héten jelentette meg legújabb számát, amiben készítettek Harryvel egy interjút. Ezt hoztam el nektek magyarul, de csak Styles nyilatkozatait, tehát a körítést nem fordítottam le.

A szöveg mellé néhány megjelent képet is feltettem a galériába, a teljes fotósorozatra még várni kell.

 

Elvis egyfajta példakép volt számomra, így nőttem fel. Már majdnem volt benne valami szent, meg se mertem volna érinteni! Aztán valamelyest betekintést nyertem az életébe, és csalódottá váltam.

Styles 2017 májusában jelentette meg a maga után elnevezett első szóló lemezét, amiből egy millió példány kelt el. A lemez kapcsán készült reklám kritikai sikere után úgy döntött, még nem viszi turnéra a korongot, inkább szerepet vállalt Christopher Nolan Dunkirk című filmjében.

Miért akarok színészkedni? Mert annyira más, mint a zene! Szinte az ellentetje. A zenében magadból adsz egy jókora darabot, színészként viszont az a lényeg, hogy a lehető legjobban elrejtsd önmagadat valaki mögé, akit alakítanod kell.

Arra is volt esély, hogy Harry fogja alakítani Erik herceget a hamarosan mozikba kerülő Kis hableány filmadaptációban, ám az énekes végül nemet mondott az ajánlatra.

Meg volt vitatva a dolog. Meghallgattam őket, mielőtt döntöttem, de jelenleg zenét szeretnék kiadni, és arra koncentrálni egy darabig. Viszont bámulatos volt, ahogy mindenki benne volt a dologban, szerintem remek lesz a film! Élvezni fogom, az már biztos!

Az énekest arról is kérdezték, hogy milyen érzés, mikor a dalait először hallgatja meg a közönség.

Kétélű dolog. Mindig ideges vagy, mikor először adsz elő egy dalt az embereknek. Annyiszor hallottad már addigra, hogy elfelejted, másoknak az az első alkalom. Nehéz nem úgy érezni, hogy megtetted, amit meg akartál tenni. Elégedett vagy valamivel, és aztán egy általad tisztelt személy, akire felnézel azt mondja: Tetszik!
Az egy hatalmas lépés előre, ami által jól érzed magad, akármi is történik majd a dallal.

Mivel nagy siker övezi Harry útját, gyakran utaznia kell Amerika és Anglia között. Felmerül tehát a kérdés, hogy tervez-e az Egyesült Államokba költözni.

Nem érdeklődöm LA iránt. A kapcsolatom a várossal megváltozott. Az, amit akartam tőle, megváltozott.

Ennek ellenére úgy gondolja, elmenekülni a rivaldafény elől gyakran szükséges. Majdnem az egész Januárt Tokióban töltötte, ott fejezte be első lemezét is.

Szükségesnek éreztem, hogy elmeneküljek az állandó kérdéstől, ami a fejemben kavargott az album kapcsán: Kész van-e? Merre tartok? Mi történik? Mindenkitől el kellett távolodnom. Egyedül voltam Tokióban.
Egy pozitív időszak volt az agyamnak, és szerintem a lemezt is nagy mértékben befolyásolta.

Szünete alatt mint kiderült, rengeteg filmet nézett, és sokat olvasott. Néha levelezett az egyik barátjával, Michellel, akit a Gucci kapcsán ismert meg.

Arról írunk egymásnak, amiről a barátok szoktak csevegni. Olyan mint én, abból a szempontból, hogy éli a maga kis világát, és csinálja a maga kis dolgait. Szeretek kiöltözni, ahogyan ő is.

Michele így nyilatkozott Stylesról: Mikor először találkoztunk, azonnal megértettem, hogy erős aura veszi körül. Rájöttem, hogy több egy egyszerű, fiatal énekesnél. Egy fiatal férfi volt, átgondolt öltözékben, kócos hajjal és gyönyörű hanggal. Egyszerre hordozta magában a férfiasságot és a nőiességet.

Az, hogy sokan így vélekednek Harryről, egyáltalán nem zavarja az énekest.

Mi a nőies és mi a férfias? Ahogy a férfiak és nők ruházkodnak manapság, nem igazán van már határ a két szó közt.

Sokan a mai napig találgatják az énekes identitását. Harry csak annyit nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy még nem is próbálták őt megcímkézni ezzel kapcsolatban. Így fennmarad a kérdés, noha gyakran Pride zászlókat lenget a koncertjein, és hirdeti, mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyennek született.

Nem mindig vagyok nyílt – ismeri el az énekes. – De úgy hiszem, hogy elég nyilvánvaló a döntéseim alapján, hogy miként érzek néhány dologgal kapcsolatban. Nem tudom, hogyan írhatnám le. Szerintem én nem vagyok… Azt akarom, hogy a koncerteken és online is mindenkit szívélyesen fogadjanak. Hogy egyenlően szeresse mindenki egymást, tudod? Mindig támogató voltam, emiatt pedig furcsának érzem, hogy túlgondoljam ezt a kérdést más kapcsán.

Harry sokak számára szexszimbólum. Beismerte, ezt nem igazán tudja feldolgozni.

Szexi… Ez a szó annyira furán hangzik az én számból. Azt mondanám, hogy ez azért van, mert nem tartom magam szexinek.

A beszélgetés végén a riporter felsorolta mindazt, amit Styles már elért, az énekes viszont még mindig nyitott arra, mit tartogat a jövő.

Láttam már pár dolgot. De még mindig fiatal vagyok. Úgy érzem, még sok minden van, amit nem láttam.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük