One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
The Sunday Times magazin interjú

Harry a The Sunday Times eheti számában nem csak a címlapot szerezte meg, de egy interjú erejéig el is beszélgettek vele, amiből sok minden kiderül.

Elsősorban Zaynről kérdezték az énekest, azon belül, hogy tisztában volt-e a betegségekkel (evési zavar pl.), amikkel Zayn közdött a banda ideje alatt, azonban a válasz az volt, hogy nem. Azt kívánja az énekes, bár tudta volna, hogy segíthessen a barátján? Nos…

Hát persze, nyilván. Ha bárki is keresztül megy valamin, mindig úgy érzed tudnod kell róla, hogy tehess ellene valamit. De nem mindig így mennek a dolgok, igaz? Ahogy én nem beszélek dolgokról, úgy mások sem. – válaszolta a kérdésre, majd arra, hogy tartják-e a kapcsolatot a következőt mondta – Hát, nem nagyon. De jó ez így. Szerintem mindketten örülünk annak, hogy a másik azt csinálja, amit szeretne és mindenki jól érzi magát közben. 

Aztán jött a magánélet, az énekest a napokban szóbahozták Tess Ward gasztrobloggerrel, így természetes volt, hogy rákérdeznek Harry szingliségére. Azonban az énekes állítja, egy ideje nem volt már szerelmes.

Egy ideje már nem, mert csináltam az albumot meg még sok mást… Tényleg nem tudom. Nem (vagyok kapcsolatban), úgy érzem a bandában is sokat dolgoztam. Annyi minden mással foglalkoztam.

És hányszor volt eddig szerelmes?

Nem tudom. Definiálni sem tudom a szerelmes, szóval hogy válaszoljak rá, igaz?
Riporter: Nos, szerintem tudod, ha szerelmes vagy.
Harry: Igen, ezt mondják… Nem szeretnél még egy dalt hallgatni?

Arra is rákérdeztek, mi volt a legynagyobb oka annak, hogy szólózni szeretett volna. Az énekes őszintén válaszolt.

Bizonyos pillanatokban olyan dalokat írsz, amikor csak ki akarsz adni magadból egy teljes történetet. Ha egy személyes dalt írsz, nehezen adod át egy bandának. Számomra ez az album nem romantikus, ami valakihez szól. Sokkal inkább szól rólam, mint bárki másról. Úgy érzem elég könnyű kijelenteni, hogy ez Róla szól, ez pedig nagyon érdekessé teszi a dolgokat. Sosem éreztem masszív vágyat arra, hogy ilyesmikről beszéljek.

Ha nem a közeli eseményeket nézzük, Harry elég ritkán mutatja meg magát a szociálos portálokon, mint Instagram, vagy Twitter. Sokan kíváncsiak rá, miért nem mutatkozik többször és osztja meg gondolatait a világgal, Ő viszont egy hasonlattal felelt a kérdésre.

Egyszer azt mondta valaki, hogy a Twitter olyan, mint egy házibuli. Ha tudod, hogy csak 30%-a áll csodás emberekből és mindenki más szörnyen viselkedik a másikkal, akkor nincs kedved elmenni rá.

A magazin képeit az oldal galériájában eléritek, emellett a hivatalos koncertképek mellé pár lesifotó is előkerült, ahogy az énekes távozik a The Garage szórakozóhelyről, ahol a zártkörű koncertjét tartotta tegnap este.

C_x1jtzXUAAPEg6.jpg  C_x1jvHXUAARMMe.jpg 
 

Galéria linkek

FOTÓSOROZATOK > 2017 > HARRY, THE SUNDAY TIMES MAGAZIN

MÁJUS 13 – HARRY A ZÁRKÖRŰ KONCERTJÉN, LONDON

MÁJUS 13 – HARRY TÁVOZIK A THE GARAGE SZÓRAKOZÓHELYRŐL, LONDON

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük