One Direction Halloween

Kellemes ünnepeket kívánunk!

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

TheSTStyle interjú Zaynnel

Vasárnap jelent meg a The STStyle magazin havi száma, amiben Zayn egy fotósorozat mellett beszél erről-arról. Most elhoztam nektek az interjút magyarul, emellett a korábban feltett fotósorozatot is bővítettem pár új darabbal.

Már egy év is eltelt a Mind of Mine megjelenése óta, ám még mindig nagy slágernek számít Zayn első kislemeze, a Pillowtalk. Miután bejelentette az énekes, hogy második szóló lemezének dalszerző fázisa befejeződött és a stúdiózás vette kezdetét, az interjú egy igen érdekes kérdéssel folytatódott, ami a Pillowtalk dalszövegének egyik elemére kérdez rá: Miért pont War zone? (=háborús övezet)

Nem szó szerint értem azt, hogy háborús övezet. Ez egy metafóra különböző dolgokra. A szerelem fáj és nehéz. Talán a szerelemből nyert tapasztalataim, amiket az album megírására használtam újak és kemények voltak. Szerintem van erő a kifejező érzelmekben. Régebben ha srác voltál, nagyon férfiasnak kellett lenned, ma már viszont az érzelmek kimutatása elfogadott és tisztelt dolog.

Zayn emelett elárulta, ördögi ikertestvérét is eljátszotta, Rodger Malikot, akinek megtestesítését nagyon is élvezte. Olyannyira hatással volt rá, hogy egy “Rodger” tetoválást is készített ennek emlékére a Jokeres tetkója közelében, illetve nagyban hozzájárult Rodger az új album megírásához.

Talán ez egy pszichológiai dolog, vagy olyasmi, mintha egy alteregót kreálnék magamnak, de mulatságos viccelődni a gonosz ikreddel. Enyhén befolyásos srác ez a Rodger. Készített pár dalt az új albumra, ma épp horgászni ment.

A riporter szorongására is rákérdezett, Malik pedig elmondta, örül annak, hogy nyitott volt erre a témára és nem bánta meg, hogy felvállalta betegségét.

Nem teljesen volt étkezési zavar ez a dolog, inkább irányításról szólt ez. Életem minden négyzetcentimétere meg volt határozva és irányították azokat [a 1D tagoknak gyakran az éjszaka során kellett új dolgokat felvenniük, közvetlen a stadioni koncertek után], ez volt az egyetlen dolog, aminél azt mondhattam, hogy “Nem, nem fogom ezt megenni!” Amint eltűnt az irányítás, az evésem is normális lett, szuper átlagos. Nem természetfeletti, hanem csak tényleg átlagos. (itt a super naturally és a supernaturally szavakkal játszott, szerk.megj.) Visszatértem az Egyesült Királyságba és anyukámmal töltöttem egy kis időt, szeretett gondoskodást kaptam tőle és főzött rám. Újra önmagam voltam mentálisan egy csomó olyan dologgal, amit idő közben elvesztettem.

És hogy miért akarták ennyire befolyásolni Zaynt?

Nem tudom az okát. Nyilván egy marketing fogás volt, hogy megjelenítsünk különböző férfi ideálokat a nők számára. “Én egy aranyosat szeretnék!”, “Én pedig egy szemtelent!” “Egy rejtélyesre vágyom!”. Erre ment ki az egész. De már nem gáz, ilyen az élet, asszem. Nem tekintek magamra rejtélyesként, de talán az vagyok.

Ami az új albumot illeti, annak ellenére, hogy sokak szerint a második albumot nehezebb összehozni, mint az elsőt, Zayn teljes mértékben elégedett eddig a teljesítményével.

Azt mondják a második album bonyolultabb, de eddig teljesen elégedett vagyok vele. Valódi jelei vannak annak, hogy nőttem és fejlődtem. Remélhetőleg emberként is nőttem a tudásom és felfogásom szempontjából. – és mégis, sokan támadják az énekest Twitteren, aki erről is beszélt egy kicsit – Csak görgetek lefelé és tudom, hogy le kéne álljak, de nem tudok, szóval csak törlöm az appot a telefonomról és újra letöltöm másnap vagy ilyesmi.

Nem kell sokat várni Malik következő dalára, ma bejelentette, hogy a PARTYNEXTDOOR együttműködésével fogja megjelentetni a Still Got Time, magyar nevén Még Mindig Van Idő című számát, aminek időpontját sajnos még nem tudjuk. Mindenesetre reménykedjünk benne, hogy a lemezek mellett Zaynnek a szorongását is sikerül legyőznie és egy koncerttel, akár turnéval lepi meg a rajongóit, hiszen a Zquad emberei kilépése óta erre várnak.

    C7MqYrEU0AEyrfr.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük