One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új dalok, események, fotók a napokból

Hamarosan véget ér az oldalra vonatkozó “szünet” és visszatérünk a napi frissítésekhez, úgy néz ki jövőhéten már teljesen a tietek vagyok! Addig azonban ismét egy híradaggal érkezem hozzátok. Lássuk, mi történt a srácokkal az elmúlt napokban!

 

  • Liam bejelentette, hogy új dallal rukkol elő Zeddel, ez pedig a Get Low és hatodikán már hallhatják is a rajongók. A kislemez borítóját már meg lehet nézni a galériában.
  • Louis is előkerült, Július 1-én a(z) 1OAK klub vendége volt és James Arthurral bulizott egyet, ezzel bizonyítva, hogy tényleg elvetette a csatabárdot a két énekes.
  • Július 2-án Sydneyben Niall a The Voice Ausztrália színpadára lépett fel Slow Hands dalával, együtt mulatott a másik sztárfellépővel, Katy Perryvel, illetve a parkolóban pár szerencsés rajongó is találkozott vele, ezekről is előkerültek a fotók. A fellépést [ezen a linken] éritek el.
  • Másnap, vagyis harmadikán már ismét Liam és Louis kerültek előtérve, míg az idősebb apuka Malibu utcáin sétálva lett lekapva, addig Liam Londonban találkozott pár rajongóval.
  • Niall és Liam is bejelentették, hogy zártkörű koncerteket fognak adni, Horan Július 7-én Szingapúrban, míg Payne 14-én Párizsban.
  • Ami Harryt illeti, Ő továbbra is a Dunkirk filmet promotálja és készült vele és a stábtagokkal egy fotósorozat a Rolling Stone Mexikó magazinhoz. Emellett egy apró interjúra is volt lehetősége, amiben a következőket mondta el a filmről:

Chris Nolan egy olyan rendező, aki pontosan tudja, mit akar. Olyasvalaki, aki ügyel minden részletre. Pont ezért nagyon könnyű vele együtt dolgozni, mert egy nagyon fogékony ember. Féltem, hogy mellette megfélemlítve érzem majd magam, de pont az ellenkezője történt. Ő olyan ember, aki veszi a fáradtságot átismételni a dolgokat, ha nincs megelégedve az eredménnyel. Néha, mikor látom Őt azt kérdezem magamtól: “Hogy lehet egy ember fejében ennyi gondolat?”, mert néha fogalmunk sincsen, mit is csinál.

A film a pánikról szól, amit abban a helyzetben érzel. Azok a fiatal katonák nem számítottak ilyesfajta tapasztalatszerzésre. Abban a korszakban éltek, amikor a szövetségeseknek alázatosan kellett viselkedniük és arra törekedtek, hogy hazamehessenek.

  • Zayn a The Clash magazin címlapjára került és készült vele egy interjú és egy fotósorozat is, azonban még csak előrendelni lehet. A megjelent fotókat megnézhetitek a galériában.

DDfsZKNVwAU7b6W.jpg  DDyXIibVwAA7YEa.jpg DD3Rm7pWsAArlvg.jpg DD1AEJgWsAAV61y.jpg
 

Galéria linkek

FOTÓSOROZATOK > 2017 > THE CLASH MAGAZIN

MAGAZINOK > 2017 > THE CLASH MAGAZIN

JÚLIUS 1 – LOUIS ELHAGYJA A 1OAK KLUBOT, LA

JÚLIUS 2 – NIALL RAJONGÓKKAL A PARKOLÓBAN, SYDNEY

JÚLIUS 3 – LOUIS AZ UTCÁN, MALIBU

JÚLIUS 3 – LIAM RAJONGÓKKAL AZ UTCÁN, LONDON

EGYÉB DALOK > LIAM SZÓLÓ DALAI > GET LOW

MAGAZINOK > 2017 > ROLLING STONE MEXIKÓ MAGAZIN (HARRY)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük