One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Véget ért Harry turnéja

Tegnapelőtt este hivatalosan is véget ért Harry turnéja a The Forum arénában, amin nem csak a zenekara, de közeli barátai és családtagjai, édesanyja és nővére is megjelentek.

Harry, akármennyire nem akarta, tegnap utoljára hajolt meg a Harry Styles Live on Tour közönsége előtt. Az énekes annyira nem vágyott a turné végére, hogy utolsóként előadott dalát, a KIWI-t, háromszor egymás után elénekelte.

“Mindenkinek, aki eljött bármelyik koncertemre is, eljött megnézni minket ezen a turnén, teljes szívemből megszeretném köszönni! Megváltoztattátok az életemet! Szeretlek titeket, nagyon! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!” – mondta a fellépése után.

A turné végét azonban nem csak Styles sajnálta. A rajongók is nehéz szívvel válnak meg a 2017-ben kezdődött, majd rövid szünet után idén folytatódott koncertsorozattól. Volt, aki még azt is számon tartotta, Harry milyen ruhákban és hányszor lépett fel.

28 gucci, 7 McQueen, 6 CalvinKlein, 5 HarrisReed, 4 CharlesJeffrey, 4 givenchy, 3 YSL, 2 PalomoSpain és egy kilt.

Harry a hónapok alatt egy dologról sosem feledkezett meg – hirdetni az egyenjogúságot. Még akkor is szivárványzászlóval vonult végig a színpadon, ha azt az aréna vagy a stadion szervezői megtiltották neki. A közönség soraiban a hasonló táblák kiemelkedő helyet kaptak, Harry pedig nem győzte hangsúlyozni, hogy a szerelem mindig ugyanolyan, mindegy, kik között alakul ki.

Egy kicsit mind melegek vagyunk! – kiáltotta a július 14-i koncertjén.

Az utolsó koncert után Harry végigvonult a rajongók között, majd a koncert után még a turné dolgozóival lógott a The Forumban, majd nem sokkal lesifotók jelentek meg róla, ahogy 12-én egy sárga Ferrariban ül. Ezeket megnézhetitek a galériában.

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiGjd9wU8AAlUAU.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiGjd9vUwAErXzr.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiGjqapVQAAfGzu.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiGjvYxVQAAA4lY.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiGjqaqUYAEIkCq.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük