One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Zayn egyveleg

A lassan évfordulót ünneplő pár, Zayn és Gigi tegnap úgy döntöttek, kimozdulnak egy kicsit és több helyen is megfordultak New York városában. Azonban nem voltak egyedül, Gigi családja is velük tartott a nagyvárosba. Egész jó minőségű képek Gigi otthonából való távozásról, illetve még pár az estéről kerültek elő, ezeket megtekinthetitek a galériában.

Azonban ezzel a Zayn-maratonnak nincs vége. Az énekes már hónapok óta próbálja eltüntetni Perrie Edwards-t ábrázoló tetoválását, ez azonban elég nehéz feladat, a próbálkozásokat pedig nagyon jól lehet látni. Nem tudni, hogy az énekes továbbra is azon lesz, hogy teljesen befedje a tetkót, vagy megbékél régen elkövetett hibájával.

Ezen a héten volt a New York Divathét, aminek keretein belül több ruhadarab is modellek által be lett mutatva, ezek között azonban szerepelt egy Zaynt ábrázoló póló is! Ti hordanátok?

Végezetül pedig ismét pár szó a Boys sorozatról, melyben elvileg az énekes is részt vesz, na nem színészként, hanem producerként, hiszen az alapötletet a One Direction adta, így nem csoda, ha egy fiúbandáról fog szólni. Ebből kifolyólag a riporterek nem mehettek el Simon Cowell mellett a kérdés nélkül, hogy mit gondol a hamarosan induló történetről.

“Szerintem Zaynnek hozzám kellett volna fordulnia ezzel, ha őszinte akarok lenni veled.” – mondta.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük