One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn híregyveleg

Új házat vásárolt New Yorkban, klipet forgatott kiszőkített szakállal, rózsát varratott a tarkójára, majd ismét előkerült Miamiban, ezúttal normális kinézettel.

Zayn sok éve a lazaságával hódít, különböző hajstílusokat próbál ki, és még annál is több tetkót varrat magára. Ezúttal egy rózsa került a tarkójára, ami az utóbbi időben nem az első ilyen eset. Szárnyak, egy 25, valamint egy nagy vonal került a nyakára, amiknek a jelentését még nem igazán fejtettük meg.

Zayn a Gigivel való szakítása óta csak dolgozik, vagy Miamiban egy hotelben pihen. Huszonegyedikén például a klipforgatásának szünetében kapták le a lesifotósok. Szőke haj és szőke szakáll sokkolta a Zquad tagjait. Másnap ismét előkerült, akkor már megszokott, fekete borostájával. Ezek a lesifotók elérhetőek a galériában.

Ami még újdonság, az Zayn új otthona, ami SOHO-ban, New Yorkban lelhető fel. Az énekes 10.7 millió dollárt fizetett a négy háló-, és fürdőszobás ingatlanért. Érdekesség, hogy exe, Gigi Hadid csak pár háztömbnyire lakik Zayntől, aki egy 3,97 millió dolláros apartman tulajdonosa.

Galéria linkek

MÁRCIUS 21 – ZAYN A KLIPFORGATÁS SZÜNETÉBEN, MIAMI

MÁRCIUS 22 – ZAYN A HOTEL UDVARÁN, MIAMI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük