One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn lesifotók + cover dal

Az elmúlt napokban nem sok minden történt, amiről érdemes lenne bejegyzést írni. Míg Harry tovább folytatta a turnéját, Liam, Niall és Louis elvonultak a média figyelme elől. Zayn azonban az ellenkezőjét tette: kimozdult, és még egy feldolgozást is csinált, amit feltett Twitter fiókjára.

Zayn már több apró információt is elárult az érkező lemezéről. Például, hogy hamarosan érkezik, illetve az idém megjelent klipek mind a megjelenést segítik majd elő. Most egy feldolgozással, Beyoncé debütáló lemezén lévő Me, Myself and I dal feléneklésével reklámozta magát.

Érkezőben az album, sok meglepetést tartogatok nektek. Íme egy kis ízelítő! – írta a videó alá.

A dal mellett New York utcáin is rivaldafénybe került. Gigi Hadiddal, valamint egyik rokonával lépett ki az utcára. Érdekesség, hogy Gigi és Zayn ugyanazt a pólót viselték, ami az énekes ruhakollekciójából való.

A képeket megnézhetitek a galériában, a dalt pedig alább hallgathatjátok meg.

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dg1HjnaU8AE05yo.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dg1HjnbV4AEbrDx.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dg1HZqtUwAE6jJZ.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dg1I5C8UYAA8_Gi.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dg1IiwBVAAImJtd.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük