One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Zayn tönkretenné a bandát?

A forrás szerint Simon Cowell nem szívesen engedné kiadatni a róla és a bandáról is szóló könyvet, amit Zayn tervez még az idén.

Zayn teljes rettegésben tartja jelenleg Simont és a One Directiont, mivel egy könyvet tervez kiadatni, amiben mindent elmondana, amit az emberek tudni szeretnének, vagy az énekes szerint tudniuk kell.

Az életrajzi könyvben nem csak a gyerekkor vagy az elmúlt egy év, de a bandában töltött öt év is terítékre kerül, főleg a turnézás során szerzett tapasztalatok lesznek megfogalmazva. Ez már csak azért is érdekes, mert mindent megtudhatunk végre Perrie Edwards-val történt botrányai, illetve a Louisval együtt szívott füves cigi története kapcsán (is).

Ez a könyv robbanni fog, és Simon dühös is lesz Zaynre ezért, mindent meg fog tenni, hogy a könyv ne jelenhessen meg. Zayn azonban elhatározta, hogy felfedi a titkokat, ami az ártatlan megjelenés mögött lapul, hiszen a banda nyilvános gépezete mindig is hevesen meg akarta óvni ezt a jó hírnevet. – nyilatkozta a forrás.

Simon és Zayn között valóban rossz lehet a kapcsolat, hiszen az X-faktor mentora régebben a következőket mondta:

Hogy őszinte legyek, nem is nagyon gondolok rá, hiszen amikor elment, leszerződtettük egy olyan céggel, ami nagyon lelkes volt vele kapcsolatban, rögtön ezután pedig ismét a fiúkhoz voltam hűséges.

Hogy a hír mennyire kamu, azt egyenlőre nem tudni, azonban ha tényleg előkerül a könyv, akkor akár az a banda jó hírnevének a végét is jelentheti – remélhetőleg a rajongók szeretik a rosszfiúkat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük