One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Zayn új dallal készül + pótlások

Zaynről jóformán semmit nem lehet hallani, azonban tett róla, hogy azért a türelmes rajongói tudjanak arról, nem hiába várnak az énekesre. A VMA díjátadóra huszonnyolcadikán került sor, ahol ugyan Harry több kategóriában is esélyes volt, mindenhol más vitte el a díjat. Zaynnek szerencsére sikerült, Taylor Swifttel való közös száma, az I don’t Wanna Live Forever hozta meg számára a boldog pillanatot.

Ugyan Zayn nem jelent meg a díjkiosztón, egy videóval mondott köszönetet Taylornak, a VMA-nak és rajongóinak a sikerért, majd bevágott egy kis részletet hamarosan megjelenő videoklipjéből. Hogy pontosan milyen dalhoz készült, és mikor szeretné világ szeme elé tárni a végeredményt, nem árulta el. A videót [ezen a linken] éritek el.

Liam és Lua Lipa közös, zártkörű koncertet adnak majd holnap, Londonban. Ez azt jelenti, hogy a tegnap huszonnégy évessé vált apuka visszatért a nyaralásából, amit egyébként szerelmével és kisfiával töltött.

Harry is előkerült huszonnyolcadikán, pár szerencsés rajongó találkozott vele egy étkezdében. A képek hátterében Jeff feleségét is látni, így arra tippelnék, hogy az énekes velük töltött el egy kis időt.

Niall turnéjának első állomását külön hozom majd.

    
Galéria linkek

AUGUSZTUS 28 – HARRY RAJONGÓKKAL, LONDON

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük