One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
10 dolog, amit tudunk a Mind of Mine-ról

01. NAGYON SZEMÉLYES LESZ

Zayn a Fader magazinnak adott interjúja során lerántotta a leplet a korong hátteréről és tartalmáról, ami bizony mélyebb mint gondoltuk. Elárulta, hogy minden dal a saját tapasztalatain és élményein alapul, hiszen nem szeretne kiadni a kezéből valamit, ami nem személyes.

“Az életbeli tapasztalataim ihlették az albumot, valamint azok a dolgok, amiken keresztülmentem az elmúlt 5 évben, míg a bandában voltam. Ez egy nagyon személyes album, amit olyan furcsa helyeken vettünk fel, mint például egy erdő. Ez csak valami, amit meg akartunk tenni azért, hogy az egész annyira életszerű és valóságos legyen”

02. MEGJELENÉSI DÁTUM

Ha eddig azt gondoltad, hogy a korong debütálása a média és pletykák teljes kivonásában, nyugalomban és csendes körülmények között folyhat majd le, most el kell hogy keserítsünk: a Mind of Mine március 25-én, azaz pontosan 1 évvel Zayn kilépése után kerül majd a boltok polcaira. Az egész nem lenne akkora nagy szám, ha anno az ex-bandatag nem azzal az indokkal hagyta volna kétségek között a rajongóit, miszerint átlagos életet akar élni – nos, mi kevés olyan emberrel találkoztunk már, akinek az “átlagos” szó albummegjelenést és kemény stúdiózást takar.

03. ÍZIG-VÉRIG RNB BEÜTÉSŰ LESZ

Emlékszel még arra a bizonyos interjúra, amiben Zayn bevallotta, hogy a második kislemez meghallgatása után nem vette meg a Made in the A.M.-et? Igen, arról az ominózus Rolling Stone-os riportól beszélünk! Ha valaki igazán szemfüles volt /és felébredt a Zayn okozta sokkból/, észrevehette, hogy többször is utalást tett az RnB stílus iránti őszinte szeretetéről.

“Amikor valamit úgy énekeltem, ahogy nekem tetszett (azaz RnB-ben), akkor addig vetették fel újra és újra velem az adott részt, míg tömegpop nem lett belőle. […]”

Ha eddig kétségeink is voltak az album stílusát illetően, a Pillowtalk után semmi okunk kételkedni – a kislemezhez hasonlóan a pop & RnB harmonikus együttese lesz jellemző a dalok túlnyomó többségére.

04. NEM LESZ TÖBB NAUGHTY BOY

Zayn és a lemezlovas kezdetleges barátsága ugyan elkeserítően törhetetlennek látszott, végül rövid időn belül megszakadt. Ha ez nem lenne elég, Naughty Boy és Louis Tomlinson között hamar kiéleződött a helyzet a bandatag távozása után, és bár a Twitter-ostromlások megszakadtak, Tommo és Malik kapcsolata a mai napig rendezetlen maradt.
A Naughty – Malik páros egyébként maga a DJ miatt esett kútba, ugyanis engedély nélkül kiszivárogtatta Zayn egyik klipjének részletét. Ouch, Shahid! Át kellett volna gondolnod, hogy hol tükröződik a képernyő, mielőtt publikálod a videót! Az eset /és Malik tweetje/ után teljesen lehetetlennek tarjuk, hogy bármilyen formában is feltűnjön a korong munkálataiban a lemezlovas.

05. 50 CENT IS BENNE AKAR LENNI

Még meg sem jelent Malik első kislemeze, a Pillowtalk, amikor a híres rapper a Mirror-nak nyilatkozott terveiről. Vajon összejön-e a duett, és felcsendül-e majd Zayn albumán egy 50 Cent & Zayn Malik sláger?

“Azt akarom, hogy ez létrejöjjön. Rengeteg pénzt tudok neki csinálni, és Ő is rengeteg pénzt tud csinálni nekem. A lényeg az, hogy megfelelő gyártókkal, művészekkel és befolyásos emberekkel kell együtt dolgozni.”

06. AIDEN GRIMSHAW IS SEGÍT NEKI

Még szeptemberben került megerősítésre hír, miszerint Zayn X-Factoros társával, Aiden Grimshaw-val vonult stúdióba. A pletykáknak később maga Aiden szóvivője igazat is adott, a rövid bejelentést követően pedig egy bennfentes beavatott minket a munkák hátterébe is.

“Bár Zayn és Aiden régóta jó barátok, egy jó ideje nem beszélnek. Amikor Zayn leszerződött az RCA-hez, megdobta Aident egy SMS-sel, és végül az lett a vége, hogy együtt stúdióba vonultak”

07. A NO TYPE FELDOLGOZÁS VALÓSZÍNÜLEG NEM LESZ RAJTA

Bár feltehetően mind imádjuk Zayn ‘No Type’ című feldolgozását, a Mind of mine-on nagy eséllyel nem kaphat majd helyet. Az ok egyszerű: a dal eredeti változata Rae Sremmurd és menedzsmentcégének tulajdona, a madarak pedig azt csiripelték, hogy nem mennek bele a szerzemény semmiféle átdolgozásába vagy eladásába, főleg nem publikálásába.

08. SOK LESZ A TÚLFŰTÖTT DAL

Az első kislemez megjelenése után Zayn kiemelte a szeretkezés az életben betöltött fontos szerepét, valamint maga a Pillowtalk is ezen téma köré íródott. A Mirror értesülései szerint a Mind of mine dalai a kapcsolatok és érzelmek egy más, vadabb vonalát kapta el, így legtöbbjük inkább íródott a féktelen kapcsolatok, mintsem a szerelem köré.

09. SOK LESZ A MAGAS HANG

Zayn-re a bandában töltött évei alatt ráragadt a magas hangok királya jelző, hiszen mesterien játszadozott a hangsor legmagasabb elemivel is. Egy ilyen adottságot vétek lenne nem kihasználni, így remélni merjük, hogy Zayn kamatoztatja majd tehetségét a hamarosan megjelenő korongon.
Ha még nem hallottad, mindenképpen nézd meg az alábbi válogatást a garantált libabőrért!

 

10. IMÁDNI FOGJUK

Nem volt könnyű 2015-ös év, sem Zayn-nek, sem pedig nekünk, rajongóknak. Viták, botrányok, megszakadó és éppen felépülő kapcsolatok tömkelegével kellett megküzdenünk az elmúlt időszakban, de mindenképpen megérte. A Pillowtalk megjelenése volt az első momentum, ahol megmutathattuk a támogatásunkat egy szolid VEVO rekorddal és egy több mint 30 milliós megtekintéssel. Szinte nincs olyan directioner, aki ne haragudott volna a kilépés utáni hetekben Zayn-re, de azt gondolom, hogy a legtöbb rajongó hamar megbékült a helyzettel. Már csak kicsivel több mint két hónap van az album megjelenéséig, és szinte biztosak lehetünk abban, hogy bármit is kapunk az ex-bandatagtól, őszinte és valódi lesz – épp ezért fogjuk ennyire imádni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük