One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
10 elképesztő dolog, amit a rajongók tettek

A One Direction lassan tíz éve töretlenül sikeres, még akkor is, ha 2015 óta a tagok nem adtak ki új albumot együtt. Azt pedig senki, még más rajongótáborok sem firtatják, hogy a Directionerek egy része eléggé érdekes, néha már őrült módon imádja a srácokat. Kérésre elhoztam nektek 10 elképesztő tényt a Directionerekről.

 

1. Egy ma már 51 éves rajongó több, mint 130 000 forintot költött arra, hogy magára varrassa Harry összes tetoválását. Emellett a falait az összes létező Harry Styles poszter díszíti, így garantált, hogy az unokák is épp olyan megszállottak, mint ő – ha akarják, ha nem.

 

2. Egy rajongó 2013-ban az alkarjának egészére tetováltatta Harry képét.

harrystylestattoogirl2
3. Az egyik Directioner 2013-ban Twitteren küldött egy köremailt a srácoknak, hogy amennyiben nem követik őt vissza, eltöri a kutyája nyakát. A fenyegetés mellé képet is küldött, amin jól láthatóan fojtogatja az állatot. Szerencsére a tagok megmentették a kutyát, aki remélhetőleg azóta jobb helyre került.

AD_141309890.jpg
4. Liammel történt meg az eset, hogy 2014-ben egy rajongó betört a házába, és míg aludt, ellopta a boxereit. Más értéktárgya nem tűnt el. Payne azonnal hívta a rendőröket, akik előkerítették a lányt, és végül az alsóneműk is visszakerültek a helyükre. A rajongó figyelmeztetéssel megúszta a dolgot, Liam jóindulatának köszönhetően.

A legérdekesebb mód, ahogy felkeltem, ma történt. Mikor teljesen pucéran fekszel, és valaki erőszakkal próbálja kinyitni az erkélyajtódat, tudod, hogy érdekes napod lesz. Hmmm, valaki ellopta a boxereimet is. Olyan kínosan érzem magam! – írta ki Twitterre azon a reggelen.

5. Egy Niall-őrült 2012-ben annyira oda meg vissza volt az ír énekestől, hogy pontosan úgy akart kinézni, mint ő. Szőkére festette a haját, és még fogszabályzót is hordott, annak ellenére, hogy nem kellett neki. A most 21 éves Natasha a következőképpen nyilatkozott a Crazy About One Direction dokumentumfilmben:

Az egyetlen ok, amiért fogszabályzóm volt, az az, hogy Niall Horan is hordott egyet. Tényleg nem kellett nekem fogszabályzó, de akartam, mert jól nézett ki, és Niall is viselte.

6. A botrányok mindig felkavarják a Directionereket, és azonnal a srácok védelmére kelnek. A legnagyobb hangzavart mégis Louis és Zayn joint videója volt. A rajongók teljesen túlreagálták az esetet, majd a többi Directioner a túlreagált rajongókra támadt. Ördögi kör volt, ami hetekig tartott, és az eladásaik is csökkentek. Akadt olyan, aki elégette a 1D cuccait és albumait, míg más úgy gondolta, addig kell a srácoknak élni, amíg fiatalok. Végül az idő lenyugtatta az idegeket, és mivel nem ismétlődött meg az eset, a Directionerek is lenyugodtak.

 

7. 2014-ben a Directionerek úgy mutatták meg a támogatásukat, hogy meztelen szelfiket osztottak meg Twitteren a #SkinFor1D (=bőrabandáért) hashtaggel. Egyedül Liam reagált erre a támogatási-formára, de ő sem volt elragadtatva az ötlettől.

Azta! Elég sok szarság megy a neten! Mindenki nyugodjon le! Ne csináljatok semmi hülyeséget, mert nem tudjátok visszavonni!

8. A mai napig, ha a banda valamelyik tagja összetűzésbe kerül egy hírességgel, az adott ellenfél halálra van ítélve. A Directionerek addig írnak neki halálos fenyegetésű üzeneteket, ameddig az illető meg nem őrül. Ilyen helyzetbe került Taylor Swift, Eleanor Calder, Danielle Campbell, Briana Juwright, vagy a Louisval összevesző Naughty Boy.

 

9. Két rajongó egyszer elbújtak egy kukában, így próbáltak bejutni az egyik koncert színfalai mögé. Erről Liam, Harry, és Zayn is nyilatkoztak korábban.

Lebuktak. Elbújtak egy szemetesben, és megpróbáltak bejutni a hátsó bejáraton – mondta Malik.

A lányok se fotót, se aláírást nem kaptak. Kínos!

 

10. A végére maradt a legnagyobb történet a Directionerekkel kapcsolatban, ami tényleg magával ragadó. 2012-ben történt meg az eset, amikor a rajongók megmentettek egy Directionert az öngyilkosságtól. Amikor az összezavarodott tinédzser azt tweetelte, hogy megmérgezte magát pirulákkal, amiért a banda sose fogja őt észrevenni, a fandom azonnal írni kezdett neki, hogy kérjen segítséget. Mikor ez nem működött, a #PrayforTaylor hashtaggel robbantották fel az internetet, és ezzel felkeltették a világ figyelmét. Megtalálták a lányt a rendőrök, akik elvitték a kórházba, és sikerült megmenteni az életét.

 

Ebben a tíz pontban nem említettem a koncerteken mutatott projekteket, vagy az olyan sztorikat, amikor a fiúk a kocsiban ülve az ablakhoz préselt ciciket bámulhatták, de igen, lenne miről mesélni. Nektek van ilyen sztoritok? Osszátok meg velünk!

(forrás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük