One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
11 ok, amiért Harry úriember

Több pillanat is akad, mikor Harry megmutatta jólneveltségét és kedvességét, azonban a Clevver News most összeszedte azt a 11 darab okot, ami miatt úgy hiszik, Harry a legudvariasabb sztár. Lássuk!

1. Megnyugtatott egy rajongót

A zenész társai mellett sok elbűvölő rajongóval van körülvéve, de előfordult már, hogy az egyik lány pánikrohamot kapott, hiszen egy helyiségben volt kedvencével. És ahelyett, hogy Harry figyelmen kívül hagyta volna a sírást, inkább lepottyantotta a testőrök figyelmeztetését és odament a sírva fakadt rajongóhoz, hogy megnyugtassa, ezzel teljesítve a lány egyik legnagyobb álmát.

2. Aranyos üzenet a légiutas-kísérőnek

Harry rengeteget utazik, és egyik repülőútja során döntött úgy, hogy az őt kiszolgáló stewardessnek ad valami emléket az együtt eltöltött pár óráról. A Steve névre keresztelt fiatal férfi egy köszönőlevelet kapott az énekestől, amiben Harry megköszöni a kedves és remek kiszolgálást a repülőn.

Stevenek. Köszönök mindent. Szeretettel, H.

Természetesen Steve unokahúga nagy rajongója az énekesnek, Twitteren pedig az esetről is írt pár szót.

A pillanat, amikor Harry Styles üzenetet hagy az uncsidnak, hogy megköszönje a jó kiszolgálást a repülőn, annyira nem fair!

3. Eladományozta a haját

2014. elején Harry növeszteni kezdte a haját és egészen 2016. elejéig azon volt, hogy jó hosszúra növessze. Több interjúban is elmondta, hogy szereti a hosszú fürtöket és a fülét is eltakarják, ami tök jó, belegondolva, hogy nincs oda azon testrészeiért. 2015. Novemberében a The Late Late Show alkalmával viszont lerántotta a leplet a tervéről, akkor elmondta, célja a hajával az, hogy eladományozza jó cél érdekében. Amikor esélye nyílt egy háborús film szereplőjévé válni, be is teljesítette ígéretét és a Little Princess Trust alapítványnak adta szívének egyik csücskét.

Az énekes a hajvágás óta nem mutatta meg csodálatos haját, sapkákkal és kapucnikkal takarja el, Niall pedig azt nyilatkozta nemrég, hogy Harry nagyon nem örült annak, hogy meg kell válnia a hajától. 

4. Kelly Clarkson is úriembernek tartja

Az énekesnő 2015-ben futott össze a Billboard díjátadón Harryvel, találkozásuk után pedig csak áradozni tudott Styles udvariasságáról.

Annyira kedves! A semmiből sétált hozzám a Billboard Díjátadón, senki más nem csinált ilyet. A Pop szakmában mindenki úgy gondolja a legtöbbször, hogy Túl menő az iskolához, szóval nagyon kedvesnek, rendesnek és úriembernek tartottam. Írtam nekik egy dalt az első albumukra, nagyon rendes volt mert odajött hozzám, hogy megköszönje.

Gyerekek! A banda első albuma 2011-ben jött ki, és négy évvel később Harry Styles felrúgva a megbeszélt dolgokat odament Kellyhez, hogy megköszönje!

5. Nyakláncot adott egy rajongónak

Az On The Road Again Turné egyik állomásán a banda a Rays of Sunshine Alapítványtól érekezett rajongókkal találkozott, Harry pedig az egyik különleges lánynak egy különleges ajándékot adott – egy szív alakú gyémánt nyakláncot.

A színfalak mögé vittek, ahol Harry megajándékozott egy szív alakú gyémánt nyaklánccal! Még most sem tudom elhinni, ami történt és ez életem legszürreálisabb pillanata, de így is messze a legjobb napom volt!

6. Harry videóchatelt egy rajongóval

A Make a Wish alapítvány kereste fel az énekest, hogy találkozzon az egyik beteg lánnyal, akinek legnagyobb álma ez a találkozás lett volna. Harry azonban nem tudott elutazni időbeosztása miatt, és inkább a videócset javaslatát hozta fel, amit meg is szerveztek, így végül több, mint egy másfél órán át beszélgethetett vele Andrea, akármiről. A videóban azt láthatjátok, ahogy Harry a lány kérésére beköszön az egyik barátnőjének, akit Victoriának hívnak.

7. Virágot küldött egy családnak

Az énekes szintén a Make a Wish alapítvány által találkozott a 18 éves Kelsey Hallinan-val még 2013-ban. Harry egy egész napot töltött Kelseyvel és családjával, majd nem sokkal utána még skypoltak is. Nagyon jó barátok lettek, azonban nem sokkal később Kelsey elhunyt. Bár Kelsey anyukája úgy döntött, hogy nem szeretné az énekest látni a temetésen, hogy nyugodtan gyászolhassák a lányukat, Styles küldött virágot a szomorú napra, ezzel kifejezve részvétét.

 Harry találkozni akart a családdal. Jó barátok lettek Kelsey-vel és teljesen összetört, amikor meghalt – nyilatkozta Kelsey anyukája.

Harry viszont nem akarta megszakítani a kapcsolatot, miután ismét találkozott a Helen családdal New Yorkban, az énekes elintézte, hogy Kelsey testvérei, Meghan és Molly elmehessenek a banda egyik teltházas koncertjére.

8. Harry felajánlja a székét egy riporternek

Mikor 2012-ben interjút adott a banda az egyik hotelben és közös képre kérte fel a srácokat, Harry felajánlotta székét a riporternek, így a fiatal hölgy pont középen ülhetett, élvezve minden oldalról a fiúk társaságát. Meghan az eset után elmondta, hogy hiába nem akarta elfogadni a helyet, Harry szinte könyörgött neki, hogy üljön le.

Azt mondta “Nem, kérlek, ülj le! Majd állok én!”

9. Alexandra Roach táskája nyomában

Az énekes egy partiról ment hazafelé, amikor Alexandra Roach elesett és táskáját egy kocsi alá ejtette. Harry gondolkodás nélkül a kocsi alá mászott, hogy kivegye a táskát, nem törődve a szmokinggal, ami rajta volt, és habár mások is voltak arrafelé, nem igen mutatták jelét, hogy segítenének a színésznőnek.

10. Támogatta Emma Watson kampányát

Emma egyik lenyűgöző beszéde után az énekes bátran biztatott mindenkit, hogy csatlakozzanak Watson feminista-ellenes kampányához, de nem ez az egyetlen, mikor megmutatta támogatását. Styles a Brit Divat Díjátadón elmondta Emmának, hogy nagy támogatója a papírról szóló kampányának.

11. Jól nevelte az édesanyja őt

Amikor a bandát 2012-ben arról kérdezték, hogy szokták-e etetni a nőket, Harry a következőket mondta tizenhat éves fejjel:

Nem nagyon csinálunk ilyet, hogy őszinte legyek. Olyan, mintha egy nőt tárgyiasítanánk és ez nem olyasmi, amit szeretnénk.

Az interjú további részében Harryt arról is kérdezték, hogy miért tiszteli ennyire a nőket, és csak annyit felelt, jól tanította az anyja őt. Nos igen, Anne remek munkát végzett, Harry pedig egy igazi úriember a média világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük