One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
11 röhejes pletyka Harry Stylesról

Az évek során rengeteg érdekes történet szárnyra kapott és repdesett az énekesek feje körül, a legtöbb azonban Harry fürtjeiben ragadt meg. Most a Clevver News összeszedte nekünk azt a 11 röhejes pletykát, amit senki se hitt el, még is sokan emlegették.

Nőcsábász

Az énekes évekig kapta azokat az utalásokat, hogy virágról-virágra szálló méhecskének érzi magát, azonban ezt a legtöbb rajongó sose hitte el. Voltak találgatások két éve, miszerint csak azért megtanult helikoptert vezetni, hogy a jövendőbeli barátnő-jelöltjeit elvigye egy körre. A brit lapok a következőképp hozták le a hírt:

Nem tudott másra gondolni, csak hogy milyen menő lenne helikoptert vezetni, szóval Los Angeles külső részén vett órákat egy cégtől.

Mintha nem lenne elég számára az, hogy Ő Mr. Styles, a Gossip Cop is írt erről belső emberkére hivatkozva.

Lesifotóst ütött

2012-ben a Men in Black 3 premierjén vett részt az énekes New Yorkban, az este pedig olyan jól sikerült, hogy a lapok arról írtak, az este folyamán Harry levert egyet az egyik fotósnak. Szerencsére hamar kiderült, hogy nincs valóságalapja a híreszteléseknek, mert egy videó is készült a jelenetről, amiben látszik, hogy Harry nem tett kárt senkiben, valamint az énekes is nyilatkozott ezzel kapcsolatban. A rajongók bizonyítékok nélkül se hitték el a találgatásokat, szavaikat idézve “Harry egy legyet se bántana szándékosan és a kutyáktól is bocsánatot kér, ha véletlen megbotlik bennük”. Na igen, még is sokan rágcsálták ezt a savanyú cukrot.

Meghalt

2014-ben Harry is áldozata lett a R.I.P. mizériának, és az a hír kezdett el terjengeni, hogy egy autóbalesetben vesztette életét. A hír annyira ki lett találva, hogy a halál pontos helyével is tisztában volt mindenki, a 80-as útszakaszon történt a tragédia Morristown és Roswell között és egy hamis kép is előkerült a holttestéről. A rajongók egy idő után gyanakodni kezdtek hogy igaz-e, az énekest a híresztelések elterjedése után napokig nem látták, azonban Twitter oldalán és a One Direction szóvivője is megcáfolta később ezeket a szomorú hírfoszlányokat.

Bűzlik

Kendall Jenner nyilatkozott idén arról, hogy az énekes gyakrabban ülhetne kádba, ugyanis hamarabb megérzi az énekes közeledtét, mint látná. Szerencsére a 1D rajongók megcáfolták az énekes helyett ezt az állítást, mindenki, aki valaha találkozott az énekessel azt írták erről, hogy totálisan kamu és Harrynek nagyon jó illata van.
Később a Kardashian lány is észhez tért és elmondta, sose említette Harryt egyik interjújában sem.

Szexuális beállítottság vetett véget a bandának

Miután a szünet lehetősége felmerült a nagyvilágban az a pletyka kapott szárnyra, hogy Harry homoszexualitása miatt tört meg a banda erős köteléke. Joe Kelly indította el a hullámot – nem szándékosan – amikor instagramon kommentelt Niall egyik nyelvnyújtós képe alá, hogy szívesen ráülne az énekes arcára és ezt a kommentet kezdte el Harry a kedves módján kritizálni. Az apró hozzászólás annyira lázba hozta az embereket hogy az a hír is felröppent, miszerint Niallnek kezd kényelmetlenné válni Harry beállítottsága, és kész elhagyni a bandát. Hamar kiderült, hogy ezek a vádak is hamisak, hiszen Niall még mindig a banda tagja és mindenki várja a visszatérést.

Mindig… Mindig jár valakivel

Valamiért azok a lapok, amik váltig állítják az énekes homoszexualitását mindig összehozzák Harryt egy lánnyal. 2016 elején Kendall Jenner társaságában – és még sok más barátjával – ment el hajókázni. A képek és a megszerkesztett csevegések láttán arra a következtetésre jutott mindenki, hogy élvezik egymás társaságát, azonban miután kezdték elfogadni ezt a kapcsolatot, a lapok tovább fokozták az izgalmakat és kijelentették, Harry csupán azért van a Jenner-lánnyal, hogy Kendall leszbikusságát leplezzék! Január óta azonban nem találkoztak, így ezek a pletykák is végül eltűntek az éterben.

Óriási házzal büszkélkedik LA-ben

Mivel Harry sok időt tölt Amerikában, nyilvánvaló volt, hogy hamarosan házat fog vásárolni a hírességektől zengett városban, azonban mindenki érezte, hogy túllőttek a célon, amikor 2014-ben azt írták a lapok, hogy csak azért vett egy hatalmas házat, hogy legyen elég nagy hálószobája egy nagy ággyal, amire Louis, Niall, Liam és Zayn is ráfér – rajta kívül. Na igen, biztosan pizsama-partit rendeznek minden este. Igen, Harry valóban vett házat Californiában, de senki se erősítette meg az óriás ágyat. Valószínűleg az egész csak egy Directioner álma volt.

Louis és Harry utálják egymást

A hírek 2015-ben kaptak szárnyra közvetlen a szünet bejelentése után, miszerint az énekesek azóta utálják egymást, hogy 2012-ben külön házba költöztek. Okot az utálatra sosem mondtak a lapok, azonban ellenségeskedéseikről sok cikk született. A fiúk nem nyilatkoztak erről semmit, azonban hatalmas ölelésük az utolsó OTRA koncertről megtörte a jeget a megfagyott rajongók szívében.

Larry valós

A mai napig nincs megerősítve, se megcáfolva ez az állítás, a rajongók pedig még most is két részre vannak szakadva – vannak, akik szerint Louis és Harry szerelmesek egymásba (ami pont ellentéte az előző pletykának), és vannak, akik ezt az egészet hülyeségnek tartják. Az utóbbi időben azonban kevesebb Larry pillanatot kapnak a shipperek, így egyre többen hisznek az utóbbiban, főleg Freddie születése óta. Louis és Harry a szerelmüket sosem ismerték el, azonban egy interjú során a bromance kapcsolatukat igen. Tény, hogy ez a pletyka eléggé érdekes és furcsa volt 2012-ben, mára viszont teljesen természetes kijelentés. De hé, még ha igaz is – a szerelem az szerelem, nem?

Birka a szépséghez?

Az énekes azzal is szembekerült már, hogy gyapjúval törölközik és a birka különböző részeit használja arcápoláshoz. A pletykát egy interjúban cáfolta meg, mikor rákérdeztek.

Nézd, ez elég furcsa, mert ilyen sosem történt. Azt hiszem a nővérem küldte el nekem ezt a történetet és megkérdezte, mit csinálok. Mondtam neki, hogy semmi különlegeset. Igen, arcot mosok, de nem használom a birka semelyik részét sem. Nem hinném. Semmi birka!

Barack Obama és Harry kapcsolatban vannak

Igen, újabb homoszexuális pletyka, ami létezett!! Azonban hamar rájöttek az emberek, hogy semmi értelme sincs, mivel az amerikai elnök most is boldog házasságban él és Harry is éli a megszokott életét elnökök nélkül, így esély nincs arra, hogy Harry legyen a First Lady… Vagy First Man az Egyesült Államokban.

icon-bookmark Saját fordítás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük