One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
14+ drágaság, amit a fiúk vettek

A banda lassan hét éve született meg, azóta pedig mind az öt fiú, név szerint Harry, Louis, Liam, Niall és Zayn a gazdagok közé nőtte ki magát. Most a Vidello csatorna (YouTube) munkájának köszönhetően össze lett szedve az a 14 dolog, amire a legtöbbet költöttek a srácok az elmúlt évek során.

Hollywoodi otthon

Kezdjük a listát az egyik legújabbal, amit Harry vett magának Hollywoodban, kiköltözve így Beverly Hillsben található otthonából. A modern-stílusú ingatlanra közel 6,8 millió dollárt (1,9 milliárd forintot) költött az énekes, amiben üvegpadló, 10 láb belmagasság és ezüst travertin csempe is fellelhető. Az egész birtok 1 249 négyzetméter körül mozog, rendelkezik ínyenc konyhával, moziteremmel, edzőteremmel, terasszal, valamint egy külön lakosztállyal, ami rálátást enged a Sunset Stripre. A ház külső részén medence, spa-részleg és egy nagy pihenőház van, saját fürdőszobával.

Lamborghini Aventador

A 217 km/h sebességre képes autó két másodperc alatt hatvanra gyorsul és Liam Payne birtokában van, aki közel 260,000 fontot, vagyis 92.7 millió forintot költött a járműre. A kocsi nem csak felnyíló ajtókkal és jó külsővel rendelkezik, könnyűfém keréktárcsákkal és frissített felfüggesztéssel is felszerelték, emellett belső terében wi-fi is fellelhető.

Bentley Continental GT

Ha már kocsikról beszélünk, Zayn elsők között vette meg ezt a járművet, ami 205 km/h sebességre, valamint 4 másodperc alatt 62-re való gyorsulásra képes, emellett pedig 472 lóerős. Zayn szerencséjére a fekete csodát 31,000 fontért, vagyis 11 millió forintért vásárolt, mai áron viszont a gyorsulni vágyóknak 59 milliót kéne perkálniuk az autóért. Érdekesség, hogy az énekes sosem maga vezeti a kocsit, erre külön felvett egy sofőrt, így mindig az anyósülésről figyeli az elsuhanó fákat.

Hertfordshire-i otthon

5 hálószobával és 4 fürdővel rendelkezik ez az ingatlan, ami a külváros egy csendes helyén található, emellett biztosítja a meghitt hangulatot is. A ház rendelkezik egy spirál borospincével, napozóterasszal, jakuzzival egybekötött szaunával, menedékszobával, az udvarán pedig egy hatalmas medence és terasz található. A kíváncsi szemek elől magas falaival védekezik, így szinte lehetetlenség tudni, hogy mit csinálnak a birtokon. Úgy tudni, hogy Zayn ezért a lakásért 3,5 millió fontot, magyar pénzben közel 1,2 milliárdot fizetett.

Északnyugati kastély Londonban

Elsők között volt Harry számára ez a kiadás, amit azután vett, hogy eladta volna keleti lakását 575000 fontért, ám ez sem fedezte a kastélynak is hívható birtokot, amit vásárolt. A fehér alapzatú otthon csodálatos kocsifelhajtóval, 4 háló- és fürdőszobával, márványpultokkal megspékelt konyhával, nyitott terű nappalival és egy hatalmas kerttel rendelkezik. Úgy tudni, hogy a ház alatt egy mélygarázs is van, ahova három autó fér el. Harry összesen három millió fontot, vagyis 1 milliárd forintot költött erre a lakásra.

Beverly Hills-i otthon

Habár Harry azóta már eladta ezt a lakást, hogy a hollywoodi otthonába költözzön, mégsem mehetünk el a 914 négyzetméteres ház mellett, ami fapadlóval, fagerendás plafonnal és fakeretes ablakokkal próbálja visszaadni a természet hangulatát. Az otthon 4 hálószobát, 3 fürdőt, az udvaron sós-vízi medence, pázsit és egy kis híd található, ami összeköti a ház két részét. Az ingatlan 2016-ban lett eladva Harry javára, aki ezzel 3,1 millió dollárt, vagyis 899 millió forintot keresett.

Audi R8, Mercedes Benz, Ferrari

Továbbra is Harrynél maradva, de már az autókra koncentrálva az énekes nagy összegeket költött kocsikra is. Az Audi R8 Coupe csak egy a sok közül, ez a járgány 4 másodperc alatt gyorsul 62-re és 196 km/h sebességre képes, ez a teljesítmény és a szép külső pedig elég volt arra, hogy Styles 100,000 dollárt, forintban 29 milliót költsön. Ha belegondolunk abba, hogy a Range Rover biztosítására az énekes 5,3 millió forintot költött, ami eredetileg az apja birtokában volt, nem is merünk elkezdeni találgatni, hogy az Audi mennyibe fájhatott. Harrynek ezeken felül egy Mercedes Benz 230SL autója is van, ami 170 lóerővel rendelkezik és amiért közel 16 millió forintot fizetett, illetve egy Ferrari California Convertible, amit gyakran vezet Hollywoodban, cirka 56 millió forint fejében.

Villa Észak-Londonban

A hat hálószobás Viktórián stílusban épült ingatlant Louis vásárolta a családjának és magának, amiben 5 hálószoba, gazdag kert és hatalmas konyha dukál. Az évek során kiderült az is, hogy az énekes 2,25 millió fontot, vagyis 803 millió forintot fizetett az otthonért, még 2012-ben.

Porsche Boxter

Szintén régebben Louis gyakran vezette fekete Porschéját, amit 2012-ben el is adott egy szerencsés rajongónak, cirka 45,000 fontért (=16 millió forint). A kocsi 174 km/h teljesítményre és 0-60-ra való gyorsulásra volt képes 5 másodperc alatt, emellett pedig 311 lóerővel volt megáldva az autó.

Otthon Hollywood Hillsben

1940-ben épült Niall Horan amerikai otthona, ami 5 hálószobája és 6 fürdőszobája mellett még egy legendával is rendelkezik, miszerint kísértet-járta, hála annak a színésznőnek, aki ebben a házban lelte végzetét. Az 1 344 négyzetméteres ház két családi szobával, nyitott konyhával, ebédlővel, két lépcsővel, privát terasszal, hatalmas gardróbszobával, tetőterasszal, valamint két külön személyzeti bejárattal rendelkezik. Az udvaron csodaszép kilátással rendelkező kert, medence, spa és napozóágy is található. Az énekes közel négy millió dollárt, vagyis 1.2 milliárd forintot költött erre a “kis lakásra”.

Ruhák

A sztároknál nagyon könnyű belőni, hogy milyen ruhatárral vannak felszerelkezve, azonban a One Direction srácoknál a márkák listája szinte végtelenek. Harry Styles több márkát is előtérbe helyez, köztük kiemelkedő a Calvin Klein és az Obsession, fejfedőit és fejére csavart sáljait az Alexander Mqueennek köszönhet, emellett Louis Vuitton mellett is szívesen leteszi a voksát.
Louis az évek alatt az Adidas mellett tette le hűségesküjét, azonban előfordul, hogy az Ellesse ruhák közül válogat, Zayn pedig ugyanilyen hűséggel maradt a Louis Vuitton és Ralph Lauren ruhák mellett. Liam Gucci és Hugo Bass-párti, Niall pedig egyik márkánál sem ragadt le, azonban fontosnak tartja a minőséget és a kényelmet szettjei kiválasztásakor. Nem csoda tehát, hogy a banda az évek alatt több, mint egy milliárd forintot költött arra, hogy rendben tartsa ruhatárát.

Surrey Lakás

A Surreys Woking lakóépületei egy nagyon kiváltságos, gazdagoknak és hírességeknek fenntartott hely, nem csoda hát, hogy Liam itt vásárolta meg ingatlanját. A három emeletes ház fényűző úszómedencével, elképesztő kilátással, teniszpályával, moziteremmel és baletteremmel is rendelkezik. A negyed egyik legbiztonságosabb birtokáról beszélünk, az egész kamerákkal és riasztórendszerrel van ellátva, legtöbbjük ezek közül pedig hő- és mozgásérzékelősek. Emellett 700 üveg eltartására alkalmas borospince is fellelhető a bulik legnagyobb örömére. A negyed maga sem olcsó, a pluszok mellett pedig Liam örülhet, hogy “csak” 5 millió fontot, vagyis közel 1.8 milliárd forintot költött.

Audemars Piguet Karóra

A 18 karátos rosegold karóra összecsukható csattal, valamint fekete, kézzel varrott krokodil szíjjal a gazdagok körében igen elterjedt darab, azonban a borsos ára miatt csak azok engednek a kísértésnek, akiknek tényleg szükségük van rá. Ennek ellenére Harold 2012-ben beszerzett egy darabot, ami a 2013-as Take Me Home turnén is rajta ékeskedett. Az eszköz 50 méterig vízálló, valamint 40 követ és 270 részelemet tartalmaz, így a 23,000 font (=8.2 millió forint) nem is tűnik annyira drágának, már aki meg tudja fizetni.

Jogdíjak

Habár ebbe senki nem gondol bele, a srácoknak az évek során rengeteg jogdíjat kellett fizetni, amiket eleinte és a mai napig az árubevételből finanszíroznak. A One Direction ruhák és egyéb cuccok, parfümök, DVD-k, illetve a reklámozott Pepsi és más termékek mellett a banda egy ideig személyes, privát fellépéseket is vállalt. Emellett bevételt hoz még nekik a személyes öltözködésük, egy-egy ruhadarab felvevésével akár milliókat is kaszálhatnak, főleg, ha lekapják őket a lesifotósok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük