One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
1D Snapchat & Music Festival

A One Direction csatlakozott a Snapchathez, emellett megjelent egy rövidke videó a holnapi Apple Music Fesztivál reklámozásához, amiben a fiúk szerepelnek!

Egyre népszerűbb a Snapchat, amivel az emberek követni tudnak embereket és rövid videókat/képeket nézhetnek a követett féltől, vagy akár privátban is küldhetnek egymásnak az emberek vicces üzeneteket. Ami különlegessé teszi az alkalmazást, hogy tényleg csak pillanatnyi öröm tárul a szemünk elé, hiszen maximum 10 másodpercig nézhető egy feltöltött tartalom – kivéve, ha “stories”-ként rakod fel, akkor 24 órán át elérhető az adott összeállítás.

Most a 1DHQ is csatlakozott az applikációhoz, ami azt jelenti, hogy hamarosan 24 órákra jobbnál jobb képeket és videókat nézhetünk a fiúkról! Ha felszeretnéd venni őket, a OneDirection néven megtalálod, ikonjukat pedig a fönt látható képen figyelheted meg!

Emellett megjelent egy alig fél perces videó is, amiben a fiúk – inkább csak Louis – beszélnek az Apple Music Fesztiválról, és az azzal kapcsolatos érzéseikről. Niall korábban Twitteren kifejezte izgatottságát a fellépéssel kapcsolatban, és már mindenki tűkön ül a holnapi naptól. Arról nem is beszélve, hogy az eseményt élőben lehet nézni ingyen, az iTunes alkalmazáson keresztül, ezen a linken (szükséges az iTunes-ra való regisztráció!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük