One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
5 éve együtt

Már többször is beszéltem nektek arról, hogy a fiúk öt évesek lettek, nem csak agyilag, de a zenészi karrierjük is új szintre lépett. Hát igen, hosszú út áll a fiúk mögött, és még mekkora vár rájuk! Ha tudni szeretnéd, hogy a srácok hogyan “ünnepelték” ezt a napot, ne tétovázz tovább olvasni!

Öt éve annak, hogy egy bandában vagyunk.És lehetetlen elégszer megköszönni a rengeteg támogatást, amit adtatok nekünk ez idő alatt.Az összes társaság, akikkel szerencsésen együtt dolgozhattunk, és mindenki, aki a színfalak mögött segített minket. Köszönünk mindent, amit tettetek. Neked is, aki támogat, mindegy, hogyan, köszönöm. Nem lennénk itt nélküled. Te tetted ezt és köszönjük, hogy vagy nekünk. – írta Harry a rajongóinak.

Louis a következőket írta a rajongóinak a nagy napon:

Minden egyes nap hálásak vagyunk azért a vágányért, amit nekünk adtatok. Milyen csodálatos 5 év is volt!! Messze ti vagytok a legjobb rajongói csapat és  semmi sem marad észrevétlenül, amit ti tesztek. Annyira szerencsések vagyunk, hogy vagytok nekünk! Nagyon köszönöm! :)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm!  A kifejezésem egy kísérlete, hogyan mutassam meg, mennyire hálásak vagyunk nektek, srácok! Annyira megindító nézni a videókat, amiket az öt évről készítettetek! Ti srácok, túl jók vagytok hozzánk :)

Niall a következőket mondta:

5 év, mintha tegnap ültünk le volna este beszélgetni! Őrület! Úgy emlékszem arra a napra, mikor összegyűltünk, mintha tegnap lett volna! Messze köszönök mindent, amit értünk tettetek, olyan hihetetlen utazás is volt ez, bárcsak mindegyikőtöknek megköszönhetnénk! Ti srácok megváltoztattátok az életünket és mindannyian szeretünk titeket! A világ legjobb rajongói, ennyi! Köszönet a fiúknak is, néhány hihetetlen dolgot láttunk és tettünk együtt, szeretlek titeket!

Liam üzenet inkább a fiúkhoz szólt:

Wowwwww 5 éve 5 sráccal egy fantasztikus úton! Nem tudnék mindent elégszer megköszönni és köszönök Louis, Niall, Harry és Zayn mindent. Köszi minden emlékért, fiúk, szeretlek titeket!

Íme egy szép videó, amit érdemes megnézni:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük