One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
6 ok, amiért Louis jó apa lesz

Rengetegen támadják Freddie Tomlinsont és annak szüleit, és ahány ember, annyi vád éri a kis családot. Sokan azt mondják, hogy Freddie nem létezik, sokak szerint egyszerűen csak semmi vér szerinti kapcsolat nincs az énekessel. Ezek ellenére – sajnos, vagy nem sajnos -, Louis elvállalta a kicsi felnevelését és épp ezért az Hollywire TV összeszedte nekünk azokat az okokat, amiért Louis eme pletykák ellenére is remek apa lesz.

1. Mindig is apa akart lenni

Az énekes már 2012-ben is úgy nyilatkozott, hogy mindenképp szeretne szülő lenni, és szeretné legalább egy fiúval bővíteni a Tomlinson vérvonalat, ha már annyi lánytesóval lett megáldva. Most megszületett az első gyermeke, aki mellesleg kisfiú lett, tehát Louis megkapta, amire vágyott – még akkor is, ha nem pont úgy, ahogyan azt elképzelte.

2. Remekül ki jön a gyerekekkel

Hírneve során újra és újra bizonyítja eme tényt, hogy mennyire is jóban van a kicsikkel. Sokszor segíti őket jótékony focimeccsekkel, kicsikkel is játszott már, vagy elég megemlítenünk a Cinderella Ballt. Biztosíthatunk benneteket arról, hogy egy nap olyan apa lesz, aki a gyerekeivel fog játszani a hátsó udvaron.

3. Répa rajongó!

Micsoda apa lesz majd az az ember, aki már tini korában is a répa fontosságát hangsúlyozta! Higgyétek el, Freddie első dolga az lesz, hogy megtanulja, a zöldségeknek hatalmuk van, és ha jól csinálja, még a lányokat is elcsábíthatja vele.

4. A legbolondosabb srác a környéken!

Louis nem éppen a komolyságáról híres, imád bolondozni, ezek után képzeljétek el, micsoda apa is lesz majd Ő! A gyerekei tutira nem fognak unatkozni mellette, főleg, ha vízicsatát rendeznek, vagy esetleg megtréfálják anyut :)

5. Jó tanár lesz

Mindenre meg fogja tanítani Freddiet, amit tudnia kell az életben, hiszen rengeteg tapasztalatot szerzett igen fiatalon. Óvni fogja őt azoktól a dolgoktól, amiket Ő maga átélt, és biztosítani fogja majd neki a tökéletes életet. De hé! Azért arról se feledkezzünk meg, micsoda tanulmányi dalokat rághat majd a fia szájába! Azért az ABC és a Math dalok is eléggé a tanulásra hajaznak!

6. Ölelkező

Akárhova megy, bárkit képes megölelni olyan szeretett-teljesen, hogy az már irigylésre méltó, ezek után biztosan megkapja Freddie azt a szeretetet, amire szüksége van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük