One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Segítségek keresek… megint.

Ismételten segítséget keresek, sajnos időhiány miatt sem Fanni, sem pedig Lana-B nem tudnak segíteni úgy, ahogyan azt szeretnék, ezért várom ismételten a lelkes emberek jelentkezését!
Azok, akik úgy érzik, van arra idejük, hogy 2-3 naponta besegítsenek, esetleg igazi művész lelkek, akik hasonló cikkeket írnának, mint a Louis és Briana vélemény-nyilvánításom, de legfőképpen, akik tudnak angolul és segítenének fordítani(!), azoknak a jelentkezését szívélyesen várom! Bővebb információk a teljes cikkben!

Szereted a One Directiont? Mindig szerettél volna szerkeszteni, de nem tudtál neki kezdeni? Most tapasztalat nélkül is szívesen várlak a csapatba, mindenkinek segítek belejönni a dolgok menetébe!

A következőkre lenne szükség

 

Fordító (!!) – RÁTOK NAGY SZÜKSÉG VAN!!

Azok az emberek, akik kifejezetten az angolról-magyarra/magyarról-angolra való fordításra specializálódnának. Ők gondoskodnának például a 1D Day vagy a TV Special-féle extrákról, és aki tényleg ügyes, annak az oldal angol verzióját is odaadnám.

Ami kell:

 • Angol nyelvtudás
 • Lelkesség

Laza “munkarend”, tehát amikor van ideje vagy energiája az illetőnek, csinálja. Az ehhez való jelentkezéshez viszont kérném, hogy csatolják ennek a videónak az első két percének nagyjából-i fordítását, csak hogy lássam, mennyire megy nekik ez a dolog.

Videó-szerkesztő– JELENLEG BETELT

Azok az emberek, akik ráégetik a feliratokat az egyes videókra.

Ami szükséges:

 • Valamilyen videószerkesztő-program ismeretei
 • Lelkesség

Szintén laza feladatról van szó, hiszen a fordítóktól függ, mikor lát neki a munkának. Aki ide jelentkezik, kérem csatolja majd az egyik videóját.

Cikkíró– JELENLEG BETELT

Ha mély gondolataid vannak, és érdekes témákról tudnál beszélni – például a fiúk eddigi baleseteiről, vagy a banda belső vicceiről, esetleg az új album értelmezését veséznéd ki, akkor ez a te szereped!

Ami szükséges:

 • Helyesírás
 • Fantázia
 • Lelkesség

Szintén kérném, hogy akik ide jelentkeznének, hogy a Cikkek menüpontot bővítsék, azok írjanak egy cikket nekem és csatolják majd a jelentkezéshez!

Facebook oldal szerkesztő – JELENLEG BETELT

A Facebook oldalunkról kéne gondoskodnia, érdekes képek, információk posztolása lenne a feladata, mind minden Facebook oldalnál :)

Ami szükséges:

 • Helyesírás
 • Lelkesség
 • Szabadidő

Twitter oldal szerkesztő – JELENLEG BETELT

Szeretnék egy Twitter fiókot is az oldalnak, de csak akkor indítom el, ha valaki elvállalja annak a frissítését, akár angolul is, hátha felfigyelnek ránk a fiúk, vagy a külföldi rajongók (ugyanis terveim között van az oldal angol verziójának a megteremtése is)

Ami szükséges:

 • Angol tudás
 • Lelkesség
 • Szabadidő

Instagram oldal szerkesztő – JELENLEG BETELT

Szeretnék egy Instagram fiókot is az oldalnak, de csak akkor indítom el, ha valaki elvállalja annak a frissítését, akár angolul is, hátha felfigyelnek ránk a fiúk, vagy a külföldi rajongók (ugyanis terveim között van az oldal angol verziójának a megteremtése is).

Ami szükséges:

 • Jó képek / Fantázia
 • Lelkesség
 • Szabadidő

Ha megtetszett valamelyik szerep és szívesen csatlakoznál, töltsd ki az alábbi űrlapot! :) HA NEM MŰKÖDIK HIBA MIATT, ÍRJ EMAILT A 1DIRECTIONWEB@CITROMAIL.HU CÍMRE ÉS SZEREPELJENEK BENNE AZ ŰRLAPON KÉRTEK!
Amennyiben több szerepre is jelentkeznél, válaszd ki a szerepet, amit szerelnél, majd a megfelelő mezők kitöltése után említsd meg az utolsó részben, hogy még mi érdekelne.

[contact-form to=’1directionweb@citromail.hu’ subject=’Jelentkezés’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Szerep, amire jelentkeznél’ type=’select’ required=’1′ options=’Cikkíró,Fordító,Videó-szerkesztő,Facebook szerkesztő,Twitter szerkesztő,Instagram szerkesztő’/][contact-field label=’Cikk, amit írtál (cikkírók)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Videó linkje, amit csináltál (videó-szerkesztők)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Fordításod szövege (fordítók)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Miért szeretnél csatlakozni? (ide írhatod, ha több szerep érdekel)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük