One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
9 One Direction dal, amik meg se jelentek

Hatalmas erővel bírnak a Directionerek, hiszen a semmiből is képesek vagyunk díjakat nyerni a fiúknak, vagy elérni, hogy több milliós összegben tudjunk adakozni egy szervezetnek. De azt tudtátok, hogy vannak olyan One Direction dalok, amik nélkülünk “meg se jelentek volna”? Ebben a cikkben összegyűjtöttem nektek azokat a dalokat, amik a rajongók által szivárogtak ki, és váltak slágerekké.

/Egyes információk köszönök KateCreates-nek!/

Just Can’t Let Her Go

A dal 2013 augusztusában került fel az internetre, és úgy gondolták, hogy a Midnight Memories albumon lesz rajta. Mivel nem került rá, ezért valószínűleg egy elkaszált dalról van szó, ami végül nem fért a korongra a többi sláger közé. Ennek ellenére egy nagyon jó dal, és ha annak idején a rajongók nem terjesztik, valószínűleg sose válik slágerré.

Később a dalt eladták egy fiatal fiúnak, Isac Elliotnak, de nem tudta olyan nagy sikerre vinni, mint a banda tette.

 

Another World

Ez a dal 2011-ben jelent meg a Gotta be You kislemez mellé, mint egy mellékdalként. Mivel csak az amerikai rajongók élvezhették ezt a külön dalt, egyedül ott érhető el. De, szerencsére a rajongóknak, a világ többi részén is meghallgathatták – már ha tudtak a létezéséről.

Maga a banda 2017-ben tette fel végül YouTube-ra a dalt, ezzel legálissá téve a terjesztését a neten.

Irresistible

Ez a dal annak ellenére, hogy nagy slágerré vált, csak a Take Me Home Exclusive Edition lemezen volt rajta, tehát legálisan csak az Egyesült Államokban és Indiában volt elérhető, egészen 2017-ig. Na, nem mintha ez megakadályozta volna a Directionereket abban, hogy rongyosra hallgassák.

 

Truly, Madly, Deeply

Csak úgy, mint az Irresistible esetében, ez a dal is mindössze a Take Me Home Exclusive Edition lemezen volt rajta, tehát jogilag nem élvezhetnénk.

 

Hideaway

Ez a dal a Made in the A.M. albumon jelent volna meg, ha beválogatják a fiúk. Annak ellenére, hogy nem így történt, egy színfalak mögötti videónak köszönhetően hallhatunk belőle egy kis részletet. Reméljük, hamarosan teljesen nyilvánosságra hozzák az alkotást.

 

Na Na Na

Nálunk ez a dal elérhető volt, és az elejétől kezdve élvezhettük, viszont érdekesség, hogy az amerikaiaknál jogilag még mindig csak a banda iTunes Festival Élő Koncertje megvásárlásával hallhatják.

 

Magic

Ezzel a dallal is hasonló a helyzet, mint az Irresistible és Truly, Madly, Deeply számokkal.

 

I Should’ve Kissed You

Ez a dal a One Thing kislemez mellé jelent meg, mint B-listás dal. Annak ellenére, hogy a banda amúgy brit, az Egyesült Államokban nem lehet megvásárolni, és csak 2017 óta érhető el náluk online.

 

Don’t Let Me Go

A Harry által felénekelt slágert egyáltalán nem jelentették meg, egyszerűen kiszivárgott, és utána a rajongók terjesztették, amennyire csak tudták. Sokáig úgy hitték, Harry akkor szólózásba kezd, de szerencsére nem így történt. Ez a dal 2013-ban látott napvilágot, egyébként. Az egész dalt Harry írta, és mennek a találgatások, hogy egy elvesztett családtag, vagy egy szerelmi csalódás adta-e az ihletet.

 

Nektek melyik dal jön be leginkább? Hamarosan érkezem egy szóló editionnel is, ahol a fiúk egyéni dalai közül válogatok hasonló szerzeményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük