One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
A banda 2016-ban is tarolt!

Annak ellenére, hogy a One Direction ezt az évét szüneten töltötte és közösen nem álltak egy színpadra vagy jelentek meg rendezvényeken, a brit/ír fiúbanda ismét a legjobbak között szerepelt  – Ők lettek a legkeresettebb előadók a Forbes listája szerint, közel 110 millió dollárt, vagyis 32 milliárd forintot zsebeltek be azzal, hogy jóformán nem csináltak semmit. A Forbes magazin azt is elárulta, bevételüket az OTRA turné visszhangja, valamint a Pepsi és a Colgate szerződésüknek köszönhetnek.

De nem csak ezt a sikert érték el idén – összesen 12 díjat szereztek a srácok eme 12 hónap alatt, ami nem semmi ahhoz képest, hogy nem jelentettek meg új lemezt. Emellett külön-külön is sok mindent elértek, míg Niall az év első felében a golf-cégével tört babérokra, addig az ősz-tél időszakát már koncertezéssel töltötte első kislemeze és slágere, a This Town kíséretében.

Harry leforgatta első filmjét, a Dunkirk-t, ami 2017. nyarán kerül vetítésre. Louis egy lánybandát fedezett fel és kísérte annak útját, miközben kisfiával, a februárban egy évét betöltő Freddievel foglalkozott, Liam pedig első albumán dolgozott kőkeményen, amiből egy kis részletet már korábban hallhattak a rajongók.

A bandatagok ebben az évben többször bejelentették, hogy a One Direction vissza fog térni, azonban nem tudják pontosan, hogy mikor, így lehetséges, hogy 2017 is turné és 1D album nélkül fog eltelni. Ez viszont nem jelenti azt, hogy igazán szomorkodnunk kellene, Niall, Liam, pletykák szerint pedig Harry is új korongot dob piacra a jövőben, megjelenik Harry előbb említett filmje, valószínűleg pedig Zayn is új albummal rukkol elő, hiszen idén a Mind of Mine rengeteg elismerést zsebelt be, Pillowtalk slágerével az élen.

Ami az oldalt illeti, idén nagyon megmelengettétek a szívemet, 2016-ban a onedweb.com összlátogatottsága 165,472 fő, ebből 75,000 visszatérő látogató volt. A legforgalmasabb hónap a December volt, akkor 13,100 ember volt jelen az oldalon. Köszönöm, hogy idén is velünk voltatok és remélhetőleg 2017-ben is tovább növelhetjük a Onedweb.com sikerét.

/Hírpótlás elsején várható/

Boldog új évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük