One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
A banda első koncertje katasztrófa volt

Legalább is Niall Horan, a One Direction ír tagja így gondolja.

Niall az évek során Harry, Liam, Louis, és annak idején még Zayn mellett elég sok fellépésen átesett, turnéja pedig folyamatosan új álomássokkal gazdagodik, így nehéz elhinni, hogy bizony voltak nehézségek a koncertek elején. Az énekes most a BBC Music riporterének vallott arról, hogy soha se akar többé az első koncertélményéről mesélni.

Soha többet nem akarok arról a koncertről beszélni. Életem legrosszabb estéje volt! A valaha volt legrosszabb One Direction koncert.

A banda még egy éves sem volt, mikor a fiúk a Watford Colosszeumban léptek fel, még 2011. decemberében. Akkor jelent meg első önálló daluk, a What Makes You Beautiful, és bár az X-faktor alatt sok közös, élő fellépésen estek át, nem voltak felkészülve egy teltházas koncertre.

Azóta nem vagyunk hajlandóak beszélni róla. Katasztrófa volt az egész! Röhejesek voltunk, semmi több. Minden, amit addig begyakoroltunk, elpocsékolt idő volt. Az volt életünk első koncertje, és nem tudtuk, mi folyik körülöttünk.

Ennek ellenére a banda sikeres lett, világkörüli turnékon át törtek fel a csúcsra, Niall pedig idén egyedül járja be a világot, miközben Harry új rekordokat döntöget – idén Ő lett például az az előadó, aki a legtöbb debütáló lemezét eladta az Egyesült Királyságban.

Nagyszerű most koncertezni, főleg azokkal a fajta zenékkel, amiket én játszom. Olyan érzés, mintha valakinek a nappalijában lennék. A One Directionnel naponta öt vagy hat kilómétert is lefutottunk, futkároztunk körbe a színpadon, akár az elmebetegek. Itt most nincs ilyen. Valószínűleg fel fogok szedni pár kilót, ahogy folyton állok egy helyben és gitáron játszom! – viccelődött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük