One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
“A banda remekül megvan”

A nem rég kijött Dan Wootton által kiadott cikkben arról van szó, hogy a banda szétesett, míg Ben Winston és a CelebMix állítja, minden rendben van a tagok között.

Egy családi terapeuta azt mondta egyszer – az öleléssel kapcsolatban – hogy 4 kell a túlélésért, 8 a megmaradásért, és 12 a növekedésért. Nos, ha nem kapod meg naponta azt a 4 ölelést, valóban idő előtt kerülsz a sírba? Nem egészen, viszont egy ölelés attól, akit szeretsz sokkal fontosabb, mint ahogyan azt hiszed.

A One Direction tagjai tegnap este búcsút intettek az On The Road Again turnéjuknak Sheffieldben. A turné hónapokat ölelt körbe, kontinenseket, és egy fordulópontot is megtapasztalt Harry, Louis, Niall és Liam – négyen maradtak. Néha úgy tűnt, hogy az OTRA sosem ér véget, voltak napok, mikor olyan gyorsan múlt az idő, hogy a rajongók bele se tudtak kapaszkodni – és tegnap este – véget ért.

Louis, Harry, Liam és Niall hivatalosan is végeztek az utolsó turnéval, hogy pár hónap erejéig lássuk őket, ahogy szabadságot vesznek, különböző álmokkal és reményekkel kísérleteznek, és felfedezzék önmagukat, amit ez alatt az öt év alatt nem tudtak a turnézás vagy stúdiózás miatt.

Ez nagy lépés a számukra, amiről már korábban is esett szó, egy régebbi cikkünkben megköszöntünk nekik mindent, amit a pár év alatt tettek a rajongókért, minden egyes reménydarabot és szeretetet, amit felénk küldtek. Megpróbáltuk itt a CelebMixnél összeszedni azokat a darabokat, amik semlegesítik a hamis állításokat a fiúk ellen, hogy jó fényben tüntessük őket fel, hogy megmutassuk azt az oldalukat, amit a média gyakran elfelejt, és hogy emlékeztessük nem csak a rajongókat, de a nyilvánosságot is, hogy ők nem pénztermelők, akik a hírnevük növelése miatt aggódnak.

Ahogy a legtöbb ember is, úgy a One Direction rajongótábor is látta már a cikkeket, melyek negatívan mutatják be a csapatot, úgy tűnik, minél közelebb kerülünk a szünethez, annál inkább rosszabb fény vetül erre a négy fiúra. Ők mind játszották a szerepüket ez idő alatt, mindent együtt csináltak és most ezek a szerepek semmivé válnak, csak mert páran leírtak ötleteket egy lapra és ezen írók zsebébe kevesebb pénz folyik. Épp ezért annyit írnak, amennyit csak tudnak, hogy rágalmazzák nevekkel és képekkel ezt a négy ennivaló fiatalembert.

Amit ezek az írók nem tudnak megtenni, az, hogy elmossák azt, ami tisztán látható mindenkinek, akinek van szíve, hogy Liam, Niall, Louis és Harry kik is valójában.

Nem tüntethetik el a köteléket, amit kiépítettek, nem vehetik el a visszatérésről szóló ígéretük és nem moshatják el a szeretetüket sem. Egyszerűen csak megpróbálják meghamisítani ezeket.

Mindenki tud már a “mély szakadékról Harry és Louis között, ami a One Direction halálát vetíti előre”, egészen a “Harry annyira utálja a többieket, hogy inkább mindent egyedül csinál” részig. Sőt, arról az emberről is hallottál, aki a The Sun-nak nyilatkozott, mint “bennfentes” (megjegyeznénk, ezek a névtelen források elég sok mindent akarnak mondani manapság), aki egy zenei társaság egyik alkalmazottja, hogy az emberek egyet értenek abban, hogy Louis egy “kis sz*rdarab”, aki átvette az irányítást és megszerez magának mindent, amit akar, csak hogy elkerülje a felbomlást.

Ez a srác? Ez a Louis Tomlinson?

Mi nem hinnénk…!

Amiben hiszünk, az az, hogy láttuk már a fiúkat, a hozzájuk közel álló embereket, és mindenkit, akik fellázadtak ellenük ahelyett, hogy csendben maradtak volna és ez ad egy személyes bosszúra gyanút, amely pletykaként egy erős távolságtartást szül még azelőtt, hogy szünetre vonulnának.

Már beszéltek a srácok a vágyaikról, miszerint szeretnének egyedül lenni ébresztések nélkül, inni, relaxálni és csak megtalálni önmagukat ismét, ugyanakkor arról is beszéltek, hogy szeretnének együtt lenni, folytatni a zeneszerzést, egy kicsit meglátogatni a zeneipart üzleti szempontból és ott van az egész ünnepi időszak, amiről Louis naphosszat tudna beszélni nekünk.

Ezek azok a dolgok, amiket a fiúk szeretnék, hogy meghalljunk – szóval ezeket fogjuk meghallani. Egy olyan bandával, mint a One Direction és egy olyan csapattal, mint Niall, Liam, Harry és Louis – már évekkel ezelőtt megtanultuk, csak úgy, mint ők – hogy a szavak felszínesek lehetnek. Szóval ilyen esetekben a szavaknak több negatív értelmük van, mint pozitív és több téveszmét szülnek, mint igazságot – épp ezért mutatják meg nekünk szavak nélkül az igazságot.

Olyan pillanatokat, mint ez:

Tudatják velünk, hogy minden rendben van.

És nem csak a srácok mutatják ezt meg – vannak emberek, akik hangoztatják azon cikkeket, amik szerint semmi sem maradt Harry és Louis között, csak gyűlölet és négyük között csak üzleti kapcsolat van. Vannak barátaik és üzlettársaik és még azok az emberek is a cikkírók ellen lázadnak, akik nem állnak olyan közel a srácokhoz. Ezek a cikkírók azt állítják, hogy belső információik vannak és mit tesznek az emberek? Az írókra támadnak és nyernek!

Ben Winston Los Angelesből repült Sheffieldbe, hogy az utolsó OTRA koncert részese lehessen és Twitteren kiosztotta azt az embert, aki azt hitte, mindent tud az igazságról, személyes tapasztalatok alapján.

Nem sokkal a tweet után Ben kiposzolta, hogy letiltotta őt Dan. Úgy tűnik, hogy mikor a tűz elkezd égni a konyhában, az emberek, akik állítják, tűzoltókészülékük van, inkább elmenekülnek ahelyett, hogy használnák azt.

De kit hibáztatunk, nem igaz?

Múlt éjjel, az OTRA zárókoncertje közben láthattuk, kinél van a lőszer, ki tudja az igazat és ki tudja, hogy mennyire nem számít, amit a média kitalál, milyen állításokat tesznek a csapatról, ez csak megmutatja mit helyeznek a fiúk előtérbe – azt, hogy bízunk bennük, ismerjük őket és szeretjük őket – csak úgy, ahogy ők minket.

Láttunk barátokat, akik együtt felmentek a színpadra erős érzelmekkel, szeretettel és egyfajta vágyakozással – töprengéssel, mikor történik ez velük ismét, és a kötelékek, amik előttünk nőtték ki magukat, amikből pár eltűnt az öt év alatt most ismét megmutatkoztak.

Láttuk Liam és Louis hosszú ölelkezését, ahogy élvezik a barátságukat, ami egyre erősebb lett, főleg az utóbbi néhány hónapban. Láttuk Louis-t, ahogy hozzábújik Niallhez és kezével dörzsöli barátja hátát nyugtatásképp.

Láttuk Liam és Harry ölelését – mint testvérek akik mindig is törődtek a másikkal. Láttuk Harryt és Niallt ölelkezni, láttuk, milyen közeli barátokká váltak – mint két ember, akiknek közös történetük van, amit sosem fogunk megérteni.

És lássuk Louis és Harry ölelését is, mint a régi szép időkben, Harry teljes testével átkarolta Louist, hogy olyan közel legyenek egymáshoz, ami fizikailag csak lehetséges, ezzel értelmét adva az egésznek. Láttuk, ahogy becsukják a szemüket – próbálták elkapni a pillanatot, és beleégetni az elméjükbe, hogy örökké az övék lehessen. Láttunk két embert, akiknek azt mondták, nem sugdolózhatnak a színpadon, nem állhatnak már egymás mellett az interjúk és éneklések közben, akiknek azt mondták, a kapcsolatuk téves és abba kell hagyniuk… Tegnap este ismét láttuk őket boldogulni.

Ezért fontos Louis és Harry ölelése – amikor láttunk egy cikket, ami az utálatukról és a szakadékról szól kettejük között – megint megmutatták nekünk, hogy a pletykák nem igazak, még ha szavakkal nem is mondhatják ezt ki.

Még.

A reklámozás csak most jön, kevesebb mint két hét múlva ki jön az új album, kevesebb, mint két hónapon belül pedig az utolsó hivatalos megjelenés is megtörténik, utána a fiúk szünetre vonulnak, hogy az embereknek, akik hazugsággal és rágalmazással teli cikket írnak, legyen miről beszélniük. Mi pedig ott leszünk, hogy a reflektorfényben tartsuk őket; de nem kell félni, a fiúknak ugyanannyira fogunk hiányozni, mint ők nekünk. Nincs semmi, ami megállítaná őket abban, hogy képeket és posztokat osszanak meg velünk a szórakoztató idejükről, és mindegyikőjüket látni fogjuk valahol, ahol az öt év alatt nem nagyon lehettek.

Látni fogjuk őket – otthon.

És biztosak vagyunk benne, hogy ott megkapják majd azt a 12 ölelést.

(Forrás: CelebMix // Fordítás: Saját)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük