One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
A srácok ismét tarolnak – mindenhol ők a téma!

Harry, Louis, Liam, Niall és Zayn habár már több, mint egy éve nem tevékenykednek együtt, még a csapból is ők folynak, aminek mi Directionerek nagyon örülünk.

Zayn a minap a Billboard által megrendezett Power 100 rendezvény vendége volt és a vörös szőnyegen is végig vonult, ezalatt barátnője, Gigi Hadid bevallotta, kedvenc étterme Zayn anyukájának a háza, egyszerűen imádja Tricia ételeit. Az Ellen Showban hozzátette, Zaynnel egy közös barát szülinapi partiján találkozott még évekkel ezelőtt, majd tavaly New Yorkban botlottak ismét egymásba és elkezdtek randizni. Elárulta, személyiségüknek köszönhetően mindketten próbáltak menőnek tűnni a kapcsolatuk elején, de nem tartott tovább tíz percnél. (Mellékesen Zaynnek új tetoválása van a mellkasán, a fotókon láthatjátok majd.)

James Corden hamarosan vendégül látja Louist a műsorában, így nem is lepődünk meg azon, hogy szót ejtett a bandatagokról, főleg a legidősebbről egy interjú során. Elmesélte, hogyan ismerkedett meg a bandával és milyen barátságban is állnak egymással, erről régebben írtam egy cikket, amit ezen a linken megtaláltok.

Rob Stringer is csevegett egy kicsit és elárulta, Harry nagyon közel van ahhoz, hogy kiadja első szóló dalát.

Közel vagyunk és nagyon izgatottak vagyunk miatta. Van egy lemezünk ami miatt rettentően izgulunk és már majdnem készen van. Nyilván azt akarjuk, hogy minden tökéletesen kész legyen, mert úgy gondoljuk, Harry azért van itt, hogy maradjon. Harry egy hiteles ember megtestesítője.

És hogy még nagyobb legyen az öröm, a rajongótábor megnyerte a srácoknak a Capital FM által meghirdetett Legjobb Fandom díjat 2017-ben, ezúton is gratulálok magunknak és a srácoknak is!

     

MEGJELENÉSEK > 2017 > FEBRUÁR 9 – ZAYN A BILLBOARD POWER 100 SZŐNYEGÉN, LA
PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > FEBRUÁR 9 – ZAYN ELHAGYJA A BILLBOARD POWER 100 RENDEZVÉNYT, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük