One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Adományozással kívántak Boldog Szülinapot!

Ma van Harry 23. születésnapja, az énekes pedig köztudottan imád segíteni az embereken és részt venni olyan kampányokban, amik az egyenjogúságot, a történelmet vagy a világot képesek megmenteni. A rajongók a híresség igényeit ismervén pedig idén nem kisebb meglepetéssel, mint egy hatalmas adománygyűjtéssel próbáltak kellemes és boldog szülinapot kívánni az énekesnek, aki ugyan még nem reagált a gesztusra, tuti nagyon büszke a rajongótáborára.

Közel egy millió felhasználó több, mint 10 000 dollárt, vagyis több, mint 2 millió 880 ezer forintot gyűjtött össze a hónapok alatt, ami az RNLI, vagyis a Royal National Lifeboat Institution (=Király Nemzeti Mentőcsónak Intézmény) javára lesz fordítva, akik évek óta a tengeren próbálnak segíteni a bajba jutottakon és mentenek életeket nap mint nap. Az ötlet a Dunkirk forgatása kapcsán született és valósult meg.

Harry egyébként a tegnapi napját egy étteremben töltötte, Niall pedig Twitteren köszöntötte fel barátját, ahogy több barátja, illetve cég is. Ezúton szeretnénk mi is kellemes születésnapot kívánni az énekesnek, legyen még sok-sok ilyen szép napja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük