One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Alábecsülték a fiúkat

Savan Kotecha és Ross Golan olyan zeneszerzők, akik a One Direction életében jelentős szerepet játszottak, kettejük között a napokban pedig egy olyan beszélgetés zajlott le, mely során kiderül, Savan teljesen lebecsülte a srácok képességeit, annak ellenére, hogy nagyon jóban volt és jelenleg is jó barátságot ápol a tagokkal. Az őszinte beszélgetést magyarul itt elolvashatjátok!

Savan: …Ha észreveszik a fiúk, ha nem, a fejlesztés, amit az első naptól kezdve csináltam a banda számára felelős volt azért, hogy elterjedtek az iparágon belül, illetve sikeresek lettek. … De aztán felnőttek.

Egy gyártott banda voltak, ez az igazság. Nem olyan zenészek voltak, akik együtt próbálgatták a szárnyaikat. Egy TV showban voltak és én számítottam rá, hogy az elején utálni fogják majd a zenét, amit csinálnak. 17-18 éves fiúk voltak, nyilván nem fog nekik tetszeni az, amit egy fiúbanda csinál. Történelem támasztja ezt alá és ez is történt, de később ez megváltozott, azt hiszem a harmadik albumtól (Midnight Memories). Nem mindnyájuk, határozottan volt egyszer-kétszer olyan eset, hogy egyfajta kesernyés íz volt a szájban, amiért..

Rossz: Banda voltak?

Savan: …És nem Ő volt a tehetséges tag. Nem Ő volt a fő énekes, nem Ő volt a sztár! És most tudod, hogy kiről beszélek!

Ross: Persze!

Savan: Aztán ez a tag egyszer csak elkezdett ellenem játszani és a folyamat ellen, azt hiszem. És tudod, talán több teret kellett volna hagynunk neki a kreatív folyamat terén a második album során és nem kellett volna annyira… mérvadónak lennünk, de ennek ellenére az, amit történt már az első naptól kezdve látható volt. A vállamon tudtak volna sírni (közel álltak egymáshoz, szerk.megj.), mert ott voltam a koncert közben és a fejlesztésben is. Senki se tudta mi lesz ebből, kinek kéne többet énekelnie vagy mi ez. Ez segített abban, hogy megtestesítsem a dolgot. Főleg az első lemeznél. A cég azt akarta, hogy Rihanna-féle táncos dalt hozzunk össze, én viszont tudtam, hogy nem ez lesz a banda útja. Olyanok voltak, mint a kisöcséim, sok mindent belefektettem, az időmet, az érzelmeimet azokba a kölykökbe és a szüleikbe, mindenbe!

Ross: A műsor kedvéért.

Savan: A műsor kedvéért. És a Nagy-Britannia koncertek igazán intenzívek. Családdá váltok. Három hónap és már imádod azokat a kölyköket. Mindig felveszem a telefont, ha valamelyikük hív, mégha Ő is az illető. És emlékszem, volt, hogy győzködnöm kellett őket, hogy Juliennel dolgozzanak. És mikor megtették, nagyon örültem Juliennek azért, amit sikerült megtennie, egy teljesen más perspektívából közelítette meg a dolgokat. Én olyan voltam, hogy megmondtam nekik mit tegyenek, mert az elejétől fogva ezt kellett tennem. És szerintem ezért volt később nehéz őket más úton látni. És szükségük volt rá, főleg néhányuknak, hogy az emberek más oldalukat is lássák.

És nehéz volt őket másnak látni. Olyanok lehettek, hogy „Ja, adok neked zenét, ja, zenei hitelességet!”, mert már adtam velük ilyesfajta ütéseket az emberekkel és azt kérdezgettem, hogy „Ti srácok nem tudtátok mit csináltok az elején, akkor miért…?”. Ahogy visszanéztem, magamat láttam ahogy azt mondom „Persze, hogy nem tudják, mit tegyenek vagy mondjanak! Ők csak egy műsorból valók!” Érted, mire akarok kilyukadni?

…És tévedtem. Hiba volt így gondolkodni, mert abba nőttek fel – főleg némelyikük – hogy tényleg tisztában voltak azzal, mit csinálnak. Például Harry fantasztikus zeneszerzői képessége.

Ross: Harry, Johan Carlsson és én írtuk az If I Could Fly c. dalt. Sokkoló volt látni, milyen jó! És ezek a kölykök most már a legjobb zeneszerzőkkel dolgoznak, a legjobb művészekkel turnéznak és végigkoncertezték a világot, úgy fejlődtek abban a 4-5 évben, hogy csodálatos írókat hallgattak. Ha nyitott vagy, akkor rájössz, hogy ezek a gyerekek nagyon jók is lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük