One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Album, fellépés, interjú, alkalmazás

Harry albuma Április-Május környékén jelenik majd meg, legalább is ezt állítja a Hits Daily Double. Kiderül cikkükből továbbá az is, hogy Harry albumán Jeff Bhasker dolgozik, aki a legtöbb Grammy-díjjal rendelkezik, mint producer.

Niall eközben otthonában fogadta Smallzyt, aki egy kisebb interjút is készített az énekessel. Szóba kerültek a szomszédok, akik között egy hírességet sem fedezett fel Horan eddig, illetve a Valentin-nappal kapcsolatban is kérdezték őt, miszerint szokott-e virágot vagy csokit venni kiszemeltjének egy valentin-napi randi előtt, illetve egy rajongó arra is kíváncsi volt, hogy mindent az énekes áll-e, avagy felezi a számlát.

Attól függ, hogy tudod-e, mit szeret a lány. Vannak lányok, akik szeretik ezt, vannak, akik nem, szóval együtt kell lenni velük legalább egy évet, hogy rájöjjünk. … És mindig én állok mindent! 
Riporter:Még akkor is, amikor a kapcsolat kezd elhalni és semmi kedved az egészhez? Vagy csak én vagyok így?
Niall:*nevet* Csak te!

Az interjú egyik legérdekesebb kérdése az volt, hogy Niall szerint melyik 1D tagnak van a legjobb háza, Ő pedig elmondta, a saját lakása eltér a többi fiúétól, kezdve azzal, hogy régebben épült, mint a többiek villája.

Louis háza egész jó! Szeretem azt a lakást, de igazából mindenkinek jó ízlése van ezen a téren! – mondta végül, majd megerősítette ismét, hogy a banda vissza fog térni és ugyanezen véleményen van mindenki más is, azonban szeretnék, ha előtte minden lezajlana, amibe most belekezdtek, így nem tudják, mikor kerülnek ismét egy színpadra.

Ha már Louis szóba került, az énekes Steve Aokivel együtt lépett fel a Late Late Showban tegnap este, ahol kisebb interjút is adott, megmutatta rég nem látott egyik híressé vált mozdulatát, illetve elő is adta nagy slágerét, a Just Hold On-t! Az interjú során elmondta, hogy amikor unatkoztak a srácokkal, gyarkan golfkocsit loptak, szavaival élve kölcsön kértek a stadionokban, amikkel aztán furikáztak egy jót, ezt lehet látni a This is Us filmben is, amit ezen a linken megtekinthettek magyar felirattal! James elmondta Louisnak, hogy negyven országban áll első helyen jelenleg a dal, amit nagyon hálásan meg is köszönt a rajongóinak az énekes, utána pedig elmesélték – megint, – hogyan találkoztak Aokival és kezdtek el együtt dolgozni. (az interjút le fogom fordítani nektek majd.)

Megjelent a Zaynmoji! Mostantól letölthető alkalmazás a Zaynmoji, mely Zayn különböző arcait mutatja meg nekünk, amiket akár beilleszthetünk üzeneteinkbe is. Az applikációt az App Store-ban elérhetitek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük