One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
ALOTO és Graham Norton Show Niallel

Tegnap került levetítésre az A League Of Their Own, illetve leforgatásra a Graham Norton Show, mindkettő ír kedvencükkel, Niall Horannel. A Graham Norton Show ma este lesz a brit televíziókban itteni idő szerint 11:35 perckor, de már most kaptunk egy kis ízelítőt, illetve pár szaftos információt a forgatásról. Utóbbit valószínűleg feliratozni fogjuk, az ALOTO-t viszont nem érdemes – Niall alig beszél benne, illetve nem is csinál a nevetésen kívül nagyon semmit -, így csak a lényeges dolgokat szedjük pontokba eme bejegyzésen belül.

ALOTO

  • Elmondta, hogy csak azért, mert jelenleg nincs a bandában, nem fog tetoválást csináltatni. (Tudom, ez a KiddNation rádió-interjúban volt, de ennyi volt benne a lényeges, ezért ide írtam)
  • Megkérdezte James Niallt, hogy melyik 1D srácban bízna annyira, hogy a barátnőjével legyenek meztelenül, de azt mondta, semelyikben sem, később egyetértett a többiekkel, hogy Harryben a legkevésbé.
  • Chris O’Dowd azt mesélte Niallnek, hogy volt olyan lányokkal, akik odavoltak Harryért és meg akarták etetni, illetve fürdetni őt. Niall csak nevetett.

GRAHAM NORTON SHOW

  • Az utazásairól is mesélt Horan, elmondta, hogy rendesen akarta csinálni és hostelekben maradni, valamint azt is elmondta, hogy egy majom Bahin majdnem kirabolta (elvette a pénztárcáját).
  • Ismét megerősítette a turnéval és albummal kapcsolatot pletykákat, a dalokat már befejezte, már csak fel kell venni őket a stúdióban.
  • Niall annyira ideges volt, hogy kétszer kellett felvenniük a fellépését (This Town). A fellépés után annyit mondott Grahamnak, hogy ez az első, hogy ilyesmit egyedül csinál.
  • Elmondta, hogy nem tudja mikor fog visszatérni a banda, nem szeretnék dátumhoz kötni, de ha mindenki egyetért abban, hogy készek ismét együtt dolgozni, úgy lesz.
  • Bevallotta, hogy amikor a This Townt írta, nem tudta, hogy magának lesz, csupán stúdióba akart vonulni, mert unatkozott a szünet alatt. Azt is elmondta, hogy amikor elkezdték a felvételeket, nagyon hiányolta maga mellől a srácokat.
  • A forgatás előtt Niallnek azt mondta egy rajongó, hogy imádja a fenekét, mire Horan visszakiabált, hogy neki olyanja nincs.

Az ALOTO műsort ezen a linken megtekinthetitek, a Graham Norton Show hivatalos képeit pedig már megtekinthetitek a galériában!

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük