One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Alternatív History befejezés

Napok óta harapdálják a rendezők, név szerint Ben Winston és Gabe Turner fülét, hogy jelentessék meg az ölelést, amit megígértek még a BRIT díjátadó előtt. A megállapodás szerint ha mi, rajongók elérjük, hogy a History megnyerje a díjat, akkor Ők jutalmul megmutatják a History forgatásán történt ölelést. A #RELEASETHEHUG és hasonló hashtagek után felszólalt Gabe, aki elmondta, szívesen megosztja az ominózus jelenetet, de nem ölelésről van szó és nem nagy durranás, így valószínűleg sokan csalódni fognak.

A bejelentés után nem sokkal Ben Winston megosztott egy régebbi interjút, ami valamiért sokak számára – számomra is – eddig olvasatlan maradt. A sorok magukért beszélnek, a rendezők már korábban is meséltek az alternatív befejezésről a History klipje kapcsán.

Ben: Szerintem túl sokat gondolnak bele abba a jelenetbe, ahol elsétálnak különböző irányba, mert igazából a végén visszarohannak egymáshoz. Nem tudom miért… Gabe, miért vágtuk le a végéről azt a jelenetet?
Gabe: Nem nézett ki jól. Ennek ellenére nem volt benne semmi… Nem azt akartuk mutatni, hogy elválnak egymástól, egyfajta elköszönés volt, hogy “Oké, még látjuk egymást skacok!”

A rajongók imái meghallgatásra találtak, most már a fandom, az utálkozók és a pletykálkodók is láthatják a klip valódi végét, amiben a fiúk boldogan rohannak vissza egymáshoz. A rendezők hozzátették, a jelenet a szünetet próbálta jelképezni, illetve az újratalálkozás a banda bizonyosságát, miszerint a srácok nem akarnak lemondani eddigi útjukról.

3 Comments on “Alternatív History befejezés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük