One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Annual & MTVHottest & VMA

Megjelent a One Direction Annual 2016-os könyv, aminek tartalmát hoztam el nektek, a fiúk megnyerték az MTVHottest díjat, és Zayn ott lesz a VMA díjátadón!

Eljött a várva várt pillanat, az Annual könyv következő kötete ma jelent meg, és már fel is rakták a tartalmát, amit elhoztam nektek! A könyv apró információkat, történeteket és rengeteg képet tartalmaz, így mindenképp érdemes belenézni, illetve aki lapozgatni szeretne, ITT megteheti!

Eközben lejárt az MTV Hottest szavazása is, és a One Direction kapta meg ezt a nagyszerű címet. A srácok videón keresztül köszönték meg a sok szavazatot és támogatást!

De ez még nem minden. Úgy tűnik, hogy Zayn ott lesz az idei VMA díjátadón! Ez azért érdekes, mert most olyan lázadás folyik a Twitteren, hogy annak ellenére, hogy a banda nem lett jelölve semelyik díjra, lépjenek fel majd a VMA színpadán. Ha viszont ez bekövetkezik, akkor láthatjuk az első olyan esetet, hogy a fiúk az új helyzetben szívnak egy levegőt.

Mindenesetre az első két hírnek örülünk, az utolsó pedig még kérdéses, hiszen nem biztos, hogy a 1D meg fog jelenni a rendezvényen.

Galéria linkek

» PHOTOSHOOTS / FOTÓSOROZATOK > 2015 > 1D ANNUAL 2016

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük