One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Anyák napja és vacsorák

Tegnap volt Anyák Napja Amerikában, és Briana amellett, hogy posztolt pár képet és videót Freddieről, megosztott egy üzenetet a világgal is, amiben az elmúlt egy évet értékeli. A rajongók zöme egyetért a fiatal anyukával, mások azonban most sem fejezték be az utálkozást.

Ez az elmúlt egy év életem legszebb és legrosszabb időszaka volt. Meg voltam áldva a legcsodálatosabb ajándékkal – egy gyönyörű kisfiúval, akit a pocakomban hordoztam kilenc hónapon át. Másrészt viszont ezrek vizsgáltak és kritizáltak – amibe beletartozik a média, akik mind elhitették, hogy nem igazi. Túlságosan is elegem van már ebből. Egy új anyuka révén érezni akartam a játékosságot és örömöt és meg akartam osztani egy csomó gyönyörű pillanatot az életemből. Akik azt hiszik hogy amit tesznek velem és az ártatlan gyerekemmel az rendben van, nagyot tévednek. Azt is tudom, hogy ha ez hozzád szólt akkor nem lesz annyi erőd, mint nekem van, hogy tűrtőztesd magad. Én elég erős leszek ahhoz, hogy tovább élvezzem ezt az utazást, végtelenül szeressem a fiamat és kedves legyek azokhoz, akik nem érdemlik meg, még akkor is, ha ez az utolsó dolog, amit tenni szeretnék. Boldog Anyák napját nekem! Büszke vagyok, hogy Freddie édesanyja lehetek!

Liam tegnap Dallasba utazott és este elment Beyoncé egyik koncertjére is, míg Niall egy sörrel, pizzával és barátaival töltötte az időt. Sőt, tegnap egy barátja, Scotty T is nyilatkozott Niallről és elmondta, hogy az énekes eléggé stresszes állapotban van.

Niall tényleg földhöz ragadt és ez tetszik, ezért jövünk ki ilyen jól. Tudom, hogy Niallnek ez nehéz mert nekem a figyelem középpontjába kerülni rossz, neki pedig nevetséges. Ezt mondta nekem, amikor vele voltam. Megértem hát, hogy miért van ki ennyire.

Harry továbbra sem mutatta meg az új haját, azonban adományozása után rajongói követték az énekest és többen eladományozták a hajukat egy jó ügyért. Styles sajnos erről sem mondott semmit.

Eközben Zayn New York városában elment vacsorázni Gigivel tegnap, Hadid otthonából való távozásukról került elő néhány kép. Zayn saját tervezésű pólóját vette fel.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük