One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
AP interjú – kijött Zayn könyve!

Az énekes ma, vagyis November 1-én adta ki első önéletrajzi könyvét, amely már most rendes eladási számokkal büszkélkedhet. Ez alkalomból nem csak egy interjút kaptunk az The Associated Presstől, hanem új fotósorozatot is, azok a képek egy része került elő, amelyek szerepelnek a könyv lapjain is.

Amikor visszatekintek a körülbelül 2014. Novemberében készült képekre magamról, a végső turné előtti időre, látom, mennyire rosszul éreztem magam.

– írja a 23 éves énekes a könyvében, majd hozzátette, olyannyira nem találta önmagát, hogy sokszor kihagyta az étkezéseket is.

Rájöttem arra, hogy nem eszem annyit csak ledolgozom azt a melót, amit csinálunk… A beosztásunk őrület volt, szóval mindenhol ott voltunk. Több volt ez annál, hogy elvesztettem az irányítást, igazából enni és szuper elfoglaltnak lenni, felkapva lenni más dolgokkal amit egy 17-18 éves csinál, amik általában együtt járnak azzal, ha kimozdulsz, inni és partizni, szóval ez egy mixe volt mindennek.

Visszatekintve azonban Zayn állítja, nem hiszi, hogy valaha étkezési zavarokkal küzdött volna ezek ellenére sem.

Nem hiszem, hogy valaha lett volna étkezési rendellenességem. Sosem diagnosztizáltak ilyesmivel. – mondta, majd hozzátette, most már odafigyel arra, mikor és hogyan eszik – Kicsit idősebb és bölcsebb vagyok.

Azonban a könyvében nem csak a rossz dolgokról ír a One Directionnel kapcsolatban, elárulta például, hogy nagyon hálás azért, amiért ezek ellenére is a srácok között lehetett.

/Érdekel a teljes interjú?/

Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy abban a bandában lehettem. Nagyszerű része volt az életemnek.

És így is, az énekes könyvében állítja, kilépésének oka az volt, hogy elveszettnek érezte magát és egyre rosszabbul érintették az őt körülvevő dolgok, gondolatai összeszedéséhez pedig időre volt szüksége – emellett pedig zenei stílusa más irányba kezdett haladni. És hogyan jellemezte a bandában töltött időt? Mintha egy kamiont vezetne, amit nem tud irányítani.

A motor már ment 100 mérföld/órával haladt és nehezebb volt leszállni róla, mint benne lenni. A mostani kamiont viszont én vezetem. … Amit meg kell értened, hogy egyikünk sem szólhatott bele nagyon a zenébe, amit csináltunk. 

És vajon sikerült-e kibékülni a volt bandatársaival? – Ja, szoktunk beszélgetni – legalábbis páran.

Sőt, az énekes azt is elárulta, megvette Niall kislemezét és odavan érte! – Megvan, igen, szerintem király.

Kilépése után azonban jöttek a gondok, előtört belőle a szorongás és a mai napig küzd azzal, hogy színpadra álljon.

Rosszul voltam, nem tudtam lélegezni – mesélte a Capital Summertime Ball, vagyis az első ilyen alkalomkor átélt élményeit – Maga az ötlet is totál kiakasztott és megbénított a szorongás. Nem igazán osztom meg az infomrációt a médiában, hogy hogyan kezelek bizonyos dolgokat, de megteszem azokat a dolgokat, amik szükségesek.

Azonban könyvében nem esik szó a szerelmi életéről, így ritkán említi meg volt menyasszonyát, Perrie Ewdardsot és egyáltalán nem esik szó jelenlegi kedveséről, Gigi Hadidról sem.

Azt viszont megtudtuk, hogyha nem énekléssel foglalkozna, egyetemre menne angolt/irodalmat tanulni, vagy zeneszerzőként és producerként dolgozna valamelyik előadó oldalán. Azt is elmondta, boldog, annak ellenére, hogy bizonytalan szóló karrierje.

Igazából jelenleg jól vagyok. A szorongás nyilván a fellépési teljesítménnyel kapcsolatos dolgok miatt alakult ki, csak nem nagyon volt érthető mi lesz majd szóló fellépőként velem és aggódtam, mint bárki más, amikor valami újba fog.

A könyv angolul, arabul és spanyolul jelent meg, megrendelni itt tudjátok.

   

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük