One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Made in the A.M.

Ne feledjétek el, hogy ma van az Apple Music Fesztivál, amin a fiúk is fellépnek új dalukkal! Sok dolog miatt tűkön ül a rajongótábor: Hallgatható az Infinity! ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Infinity

MEGHALLGATOM // DALSZÖVEG // MAGYAR DALSZÖVEG

Fesztivál

Ma 19:45-kor kezdődik a Fesztivál, ekkor lép fel a 1D előzenekara, a Little Mix a színpadra. Az eseményt élőben közvetíti majd az iTunes, ingyenesen lehet nézni, telepítés szükséges. Ezen a linken találjátok a műsort, ha nem vagy bejelentkezve, a főoldalra invitál!

Amint a lányok előadták dalaikat, a fiúk következnek, fellépésük során pedig új kislemezüket, az Infinity-t is előadják! Kiderült emellett az 5. album címe is, Made in the A.M., ami mától előrendelhető! Ráadásul olyan pletyka is terjed, hogy a hosszú hajú énekesnek új tetoválása van, méghozzá a jobb csuklóján, az emberek pedig megszeretnének erről bizonyosodni ma este.

Nem fogom ma hozni a történéseket, vagy ha mégis, nem végig, mert sok leckét kaptam holnapra, de igyekszem! Holnap/Ma éjjel pedig hozom nektek a One Direction – The TV Special, 45 perces műsort is magyar felirattal!

Galéria linkek

» MUSIC / ZENE > MADE IN THE A.M. (2015) > ALBUMBORÍTÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük