One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apró adatok + hírek

Apróbb hírek láttak napvilágot, lezárult az EMA szavazás, a MITAM 100.000 előrendelésnél tart, Liam és Sophia már nincsenek együtt(?)!

Az EMA Biggest Fans szavazás tegnap éjfélkor zárult le, az eredmény nagyon szoros volt. Utolsó ismert adat szerint Justin Bieber vezetett 108,951,310 szavazattal, mögötte volt a One Direction 108,851,185 vokssal. Hogy a végeredmény mi lett, azt még nem tudni.

Azonban nem kell szomorkodnunk, az előrendelések alapján a banda áll az élen. A Made in the A.M. egy nap alatt 100.000 előrendelést kapott az Egyesült Államok területén, míg Justin Bieber Purpose albuma három nap alatt 38.000 rendelést szerzett magának.

Ha az adatokat félre tesszük, azért van miért szomorkodnunk, felröppent egy pletyka, miszerint Liam és Sophia már nincsenek együtt. Az énekes (ex?)barátnője három napja törölt minden fényképet instagramon, amin Liam is rajta volt, remélhetőleg nem igaz a dolog, az újságok és a média viszont nagyon csámcsog a híreszteléseken.

Ami biztos, hogy November 10-én a banda meg fog jelenni Jonathon Ross műsorában, remélhetőleg idén Niall még az interjú előtt elvégzi dolgát, hogy ne kelljen kikéredzkednie mosdóba az adás közepén. És hogy mindenki kedvét feldobjam egy kicsit, most 20% kedvezmény jár a onepiece.com termékeire, ha használod a HOME1D kódot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük