One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apró Boogie & Arlene interjú

Ismét egy Harry interjúval érkeztem, ismételten új információkkal. Az énekes tegnap Boogie & Arlene rádiós műsorába látogatott el egy kisebb interjú erejéig, amit [ezen a linken] meg tudtok hallgatni. És mivel az egész újdonsággal hat, ezért lefordítottam Harry összes válaszát.

Elsőkörben arra kérdeztek rá, hogy direkt lett-e más a hangzás, mint a 1D albumokon.

Nem hiszem, hogy szándékos lenne. Nem hiszem, hogy próbálkoztam volna a más hangzással, mintha azt mondtam volna, hogy “Határozottan más hangzást akarok!” Mindig is élveztem a zenét, amit csináltunk, sosem gondoltam azt, hogy nem akarok olyan fajta zenét írni. Egyszerűen olyan dalt szerettem volna, amit szívesen hallgatok és látjuk, ez lett belőle. Ez az igazság. Inkább a befolyás, ilyen dalokat hallgatva nőttem fel, talán emiatt lett ilyen a hangzás. Hihetetlenül boldog vagyok miatta, nagyon tetszik és remélem az emberek is így vélekednek róla.

Emellett az énekes elárulta azt is, hogy bár megvan már a lemez neve és kiadási dátuma is, még nem szeretné elárulni őket.

Nincs együttműködés más sztárral az albumon. Hamarosan meg fog jelenni, közel áll a szívemhez, a neve és a tartalma egyaránt.

Bevallotta továbbá, hogy nem látta a kész Dunkirk c. filmet.

Ez egy olyan projekt, ami iránt akkor is izgatott lennék, ha nem lettem volna benne. Nem láttam a filmet, szóval arról nem tudok véleményt mondani, de szerintem jó lesz.

Megkérdezték azt is, hogy Harry magányos-e a fiúk nélkül. A válasz igen részletesre sikerült.

Hogy magányos vagyok-e? Nem, nem hiszem, jól érzem magam. Persze, hogy hiányoznak (a fiúk), de tartjuk a kapcsolatot és találkoztam is velük. Jó móka; mindenki jól érzi magát, ahogy kipróbál új dolgokat, csinálja a sajátjait, zenétszerez, mindenki remekül megvan. Nyilván Niall és mindenki más is jelentet meg majd dalt meg ilyenek, de ez jól hangzik! Eddig is jó volt. Szerintem ez egy jó időszak volt a számunkra.

És akkor felmerül a kérdés – Harry egyedül fog turnézni az albumával, vagy megvárja a bandát?

Nem tudom. Mindenki jól érzi most magát, de sosem zárnám ki a lehetőséget, hogy ismét együtt dolgozzunk, szerintem remek lenne! Jelenleg viszont mindenkinek jó így.

Harry egy évvel ezelőtt megszabadult hosszú tincseitől, a riporter arra volt kíváncsi, hogy ezzel elvesztett-e a csábító képességét, Styles viszont erre nem tudta a választ.

Nem tudom. Ami biztos, hogy meztelennek éreztem magam egy ideig, nem volt ilyenfajta hajvágásom tíz éves korom óta, jó, hogy kezdem érezni, ahogy kezd visszanőni a fejemre a haj. Viszont a zuhanyzás gyorsabb így.

Végezetül pedig Arlene megkérdezte, kaphat-e egy szálat a mellkasszőréből.

Nincs mit mondanom, nem tudom, mit feleljek erre. Nagyjából úgy három szál van a mellkasomon, szóval inkább megtartanám őket, ha nem baj.

Nem tudom, hogy lesz-e még Harry interjú, mindenesetre elvileg most beértem magamat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük