One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apró hírek

A banda teljesen visszavonult a rivaldafényből, senkiről nem hallani semmit sem, azonban a pár nap alatt sikeresen kiderült egy rövid bejegyzésre való anyag.

  • A banda lett idén a második azon a listán, melyen a legtöbbször felemlegetett hírességeket sorakoztatják fel, emellett helyet kaptak a legaktívabb rajongótáborral rendelkező előadók között is.
  • Zayn se szomorkodhat, az idei évben összesen három sláger volt, ami több, mint 80 országban uralta az iTunes slágerlistáit, ezek közül kettő pedig az Ő neve alatt áll, név szerint a Pillowtalk és a Taylor Swifttel közösen felénekelt I Don’t Wanna Live Forever.
  • A Sötét 50 árnyalata film betétdala nem csak ilyen elismerést kapott, 12 nap alatt több, mint 29 millió streamet ért el és világszerte a hatodik legjobb dalnak tartják.
  • 27.-én volt a hatodik évfordulója a One Direction első koncertjének, mely hatására sok rajongó képeket posztoltak az eseményről és visszaemlékeztek a régi időkre. A tagok nem Tweeteltek erről, pedig erre is várt a fandom.
  • Harry ma egy étteremben volt közeli barátokkal és a családjával Londonban, lesifotó nem került róla elő.
  • Sandy Beales, a banda háttérzenekarának egyik tagja remek hírt közölt Instagramon, miszerint felesége, Shanna gyermeket vár. A hír hallatán Louis sem volt rest gratulálni a tavaly esküdt párnak, természetesen szintén Instagramon került erre sor.

További kellemes estét, remélhetőleg holnap is tudok nektek hozni valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük