One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apró hírmorzsák a fiúkról

Mivel szünet van, ezért nem kapunk nagyon nagy híreket, remélhetőleg Zayn albumának megjelenése után ugyanolyan mozgalmas lesz minden, mint tavaly volt a turné alatt  – és most a pozitív dolgokra gondolok, nem a drámákról.

Jöjjenek a napi apróságok, csipegessétek, hátha enyhíti az éhségeteket egy kicsit.

  • Zayn új klipje ma elkészült, az énekes bejelentette, hogy alig várja, hogy hallják a rajongói az új szerzeményét, amihez párosulni fog a kisfilm. Sem képeket, sem pedig megjelenési dátumot nem kaptunk.
  • Zayn emellett Valentin napra küldött egy csokor rózsát az édesanyjának ezzel az üzenettel: Anyu, Boldog Valentin napot, szeretettel Zayn X
  • Olyan pletykák terjengenek, hogy Liam visszatért LA-be és ma Zaynnel látták együtt, de nem tudni, mennyi igaz belőle.
  • Harry tegnap találkozott pár rajongóval, az egyikük így mesélt a találkozóról:

Harry próbálta figyelmen kívül hagyni a lesifotósokat, és meglátott minket, ahogy sírunk a kocsinknál, mert Anának nem sikerült képet készítenie vele. Átvergődött és azt mondta, hogy menjünk oda hozzá. Mikor kiszállt az autójából szorosan megöleltem és az volt életem legjobb érzése. Aztán jöttek a lesifotósok én pedig a kabátommal takartam Harryt, mert nem akartam, hogy megérintsék a királyom!

  • Louis és Oli a napokban többször is együtt mutatkozott, tegnapelőtt pedig Daniellel karöltve mentek el vacsorázni Los Angelesben. Képeket erről sem kaptunk.
  • Liam elkezdett ismét életjelet adni magáról, az Instagramon töltöget fel képeket, ma egy rózsával kívánt kellemes ünnepet minden rajongójának.
  • Szomorú, de idén a banda nem lett jelölve a Grammyre, ellentétben Justin Bieberrel, aki a visszatérése után bezsebelhet egy díjat az eseményen.
  • Jay – Louis anyukája – megosztotta velünk kisfia 2001-es értékelőjét, amiből kiderül, hogy Louis nagyon élvezte az énekórákat, földrajznál magabiztosan használta az atlaszt és a táborban is tevékeny volt, és nagyon érdeklődött az Indiában folyó falusi munka iránt is. Tesi órán is remekelt, leszámítva a táncolást, amikor is eléggé sokat bolondozott. Lassan dolgozott és nem gyakran volt házi feladata. Na de Louis!

Emellett az oldalnak új mobilfelülete van, remélem mindenkinek megfelel és jobban kézre esnek a dolgok, mint az előzőnél!

    

Galéria linkek

» Miscellaneous / Egyéb > Rajongókkal > 2016 > Február 13 – Harry rajongókkal, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük