One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apró, tényleg apró hírek

Tegnap sem írtam bejegyzést, de nem azért, mert nem akartam, hanem mert nem volt mit. A tegnapi semmihez ma csatlakozott még több, ezeket összeszedtem nektek pontokba, csakhogy addig se legyen üres az oldal.

  • Kezdem az oldal hírekkel, felkerült a Niall & James Corden / Late Late Show videók, az interjú és a játék egyaránt, utóbbi viszont hibás felirattal, Emma véletlenül a két felirat közül pont a jót törölte, szóval az újra feltöltésre fog kerülni. Szomorú hír, hogy a szintén ebből a műsorból származó Tattoo Roulette videót az inda törölte, még nem tudjuk, miként fogjuk pótolni, de igyekszünk.
  • És akkor a többi: Harry tegnap este Meghan Trainor szülinapi buliján vett részt Los Angelesben, ahol az I Will Survive névre keresztelt slágert is elénekelte barátaival. Fekete inget viselt hasonló nadrággal és cipővel, egyenlőre csak egy személyes kép került elő.
  • Niall nagyon büszke volt tegnap hazájára, ugyanis a sportban remekeltek! Először focit, majd a nemzetközi rögbi mérkőzését nézte, utóbbin pedig Írország leverte Új-Zélandot, mely után az énekes állította, nagy jövő vár az országára sport terén.
  • Zayn bekövetett pár rajongót Twitteren, gratulálunk a szerencséseknek!

A jövőhéten ne sok aktivitásra számítsatok tőlem, valószínűleg hulla leszek, a fiúk szavaival élve zsúfolt a beosztásom, de természetesen a híreket ki fogom írni. Addig is legyetek rosszak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük