One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis ismét zsűritag lett

Úgy tűnik Májusban visszatér egy kicsit a banda a homályból, legalább is lesz róluk szó bőven, hiszen akad pár dolog, ami feldobta a rajongók kedvét. Louis és Liam még tavaly év végén hangjukat adták a Family Guy egyik részében szereplő karaktereknek, az epizód pedig hamarosan leadásra is kerül, méghozzá Május 15-én, Run, Chris, Run epizódcímmel felcímkézve.

Emellett Tomlinson úgy döntött, hogy ismét zsűrinek áll, most az American Got Talent egyik vendégzsűrijeként ment el a tegnapi forgatásra, ahol a vörös szőnyegen és Simon oldalán is láthattuk a pult mögött, de a hivatalos megnyitó előtt pár órával kevésbé kiöltözve egy bolt előtt is lencsevégre kapták Lou Teasdale társaságában, aki a fiúk fodrászaként dolgozik, immár hat éve, az ott vásárolt ruhákban jelent meg Louis a műsorba.

Míg Tomlinson ismét LA-ben, addig Harry Londonban van, hazautazása pedig olyan kellemesen telt, hogy egy üzenetet írt a légiutas-kísérőnek, aki kiszolgálta, ezzel megköszönve a remek kiszolgálást és a remek utazást is. Így Louis-n kívül minden tag az Egyesült Királyság utcáit koptatja, remélhetőleg Louis is hamar csatlakozik majd hozzájuk.

  ChmQYidXIAETVgm.jpg ChmRKsZXEAAZnNe.jpg ChmQbLIWMAE0ZO4.jpg ChmSXTAXEAAZohV.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük