One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Apróbb hírek – a bandát díjra jelölték!

A napok alatt több apró hír jelent meg, amiket most egy bejegyzésben összegzem nektek. A legnagyobb talán az, hogy a srácok megkapták első Juno Awards jelölésüket az Év Nemzetközi Albuma kategóriában a MITAM albumukkal. Szavazni Március 27-től Április 2-ig lehet majd, ellenfeleik Ariana Grande,Coldplay, Rihanna és Sia lesznek.

Louis visszatér a képernyőkre, Február 13-án fog fellépni James Corden Late Late műsorában, természetesen Steve Aoki oldalán. Nem csak Louis fog visszatérni a közeljövőben Londonba, Harry tegnap érkezett vissza Angliába.

Míg Liam és Niall dalt szereznek Los Angelesben, Zayn kiállt barátnője, Gigi Hadid mellett, akit legutóbbi Snapchat posztja miatt kritizálnak. A lány a videón megpróbálja felvenni Buddha arcát, ezzel kiparodizálva az ázsiaiakat, legalábbis ezt állítják az utálkozók.

Malik az egyik komment mellett nem tudott elmenni, amikor megkérdezték tőle, milyen érzés számára ázsaiai származással, hogy a csaja kiparodizálja őket. Zayn csak annyit mondott: “Higgy nekem, bírja az ázsiaiakat ;)”. Habár a rajongó tovább szította a tüzet kifejtve véleményét, miszerint hiába szereti Zaynt, lehetne több esze, Malik már nem reagált a további hozzászólásokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük