One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Az élet most is megy tovább…

Sziasztok Directionerek, végre elkészült és felkerült az oldal nyolcadik kinézete, amelynek főszerepében most Zayn áll. Facebookon már láthattátok az alapmintát, kikértem a véleményeteket, hogy mennyire zavarna titeket az, ha nem a banda lenne a fejlécen, azonban az ellenérvek mellett sok érv is felsorakozott és végül úgy döntöttem, Malik megérdemli, hogy egyszer Ő is rivaldafénybe kerüljön. Természetesen a többi srácra is gondoltam, és azért ők is kaptak helyet – úgy ahogy. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését, lehetnek benne még apróbb hibák, ezeket javítani fogom, amint észreveszem őket. Az biztos, hogy a kinézet nem támogatott Mozilla Firefoxban, így a böngészés Google Chrome-ban és Operában javasolt! Ezúton is köszönöm a javaslatokat Katie-nek, aki ebben a három napban folyamatosan adta az erőt, hogy elkészüljek ezzel az öltözettel is.

És akkor most jöjjenek az apróbb hírek:

  • Simon Cowell Los Angelesben van, tegnap este Louisval vacsorázott egy nagyvárosi étteremben, jobb minőségű képek még nem kerültek elő.
  • Cherylt megcsalással vádolják, az énekesnőt mindenki támadja, mert az a hír terjeng, hogy nem hűséges a tíz évvel fiatalabb barátjához. Liam burkoltan barátnője védelmére kelt, retweetelt egy bejegyzést, amiben elmondják, hogy Cole a legönzetlenebb és legszerethetőbb ember a földön, és a világ túl kegyetlen hozzá.
  • Harry hazatért Londonba, jelenleg a családjával tölti az időt, tegnap világszerte első helyen szerepelt a #CONGRATULATIONSHARRY hashtag, amit a Larry Shipperek kezdtek el terjeszteni – Styles terhességét ünnepelték. Az énekes nem szólt ehhez hozzá, azonban bekövetett pár random embert, hogy a fiókján jelzett Követett emberek száma elérje a 2016-t. Ha a terhessége miatt nem is, de ezért az ötletért jár a gratula!
  • Csak hogy aktuálisak maradjunk a kinézethez, az Olaszországban készült fotósorozat színfalak mögötti videója is előkerült, amiben láthatjuk, hogyan pózolt a gerlepár. Gigi Hadid a következőket mondta az egészről:

Egész éjjel nyolc órán át vezettünk. De ha bárki is szórakoztatni tud egy úton Wi-Fi és térerő nélkül, az Zayn. Az évszaknak megfelelő ruhákban szoktam fotózkodni. De hogy a barátom mellett, aki melegen tart? Ez egy remek változás volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük