One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
BBC Radio 1 Live Lounge

Ma délután zajlott le a fiúk első Live Lounge-ja a BBC Radio 1 állomásán, ahol az új slágereik mellett első közös daluk is felhangzott, a Torn!

Már háromkor ott voltak a srácok a stúdióban, ahol először interjút készítettek, majd behangoltak a kezdésre, ami itteni idő szerint hatkor, Londonban viszont ötkor került sor. Az interjú során Harry gép segítségével fejezte ki gondolatait, az énekesnek megint adódtak gondjai a hangszálaival, ez azonban nem érződött már a fellépésnél. Láthatta a nép Harryt törölközővel a fején, szóba került a már szétrágott szünet-téma is, ám Harry nagyon nem tudott az interjú során komolynak tűnni, mikor meghallották gépies hangját, felröhögtek, két perc után pedig az énekes kijelentette – jelentéktelennek érzi magát. A fiúk elmondták, hogy a turné során sok emléket gyűjtöttek, amit őriznek is képek és videók formájában, kedvenc helyeik pedig Japán és Ausztrália voltak, de Dél-Amerika és úgy az egész világ nagyon szórakoztató volt a számukra. Azt is elmondták, hogy négy év után fura lesz nem turnézni jövőre, de nem bánják. Niall golfozni szeretne, Liam pihenni és mellé zenét szerezni, hogy legyen mivel visszatérni, Louis pedig szeretne Liammel együttműködni a dalok írásában.

A színpadon felhangzottak az Infinity, a Perfect, Drag Me Down, Story of My Life dalok, feldolgozásokban pedig a Four Five Seconds és természetesen az öt év után ismét fiúk által előadott Torn is.

A dalok után Greg James átadta a BBC Radio 1 Teen Awards díjátadón elnyert Legjobb Brit Banda díjat, majd pedig nem sokkal ezután a srácok elhagyták a stúdiót, ahol rajongókkal fotózkodtak, Harry kabátján pedig felbukkant a rúzsfolt, amit egy rajongó hagyott a szöveten és úgy tűnik, nem sikerült kimosni a foltot. Harry-t nem nagyon zavarta a dolog, úgy hordta, mintha a megjelenésének elengedhetetlen részét képezné.

CTnz0dMWEAAH5Fh.jpg CTojdUaWoAACpHk.jpg CTo2OUnWUAEtoLE.jpg CTo29h9UEAEsO23.jpg

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 12 – SRÁCOK A BBC RADIO 1 STÚDIÓ ELŐTT, LONDON
» PERFORMANCES / FELLÉPÉSEK > 2015 > NOVEMBER 12 – BBC RADIO 1 LIVE LOUNGE
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 12 – SRÁCOK ELHAGYJÁK A BBC RADIO 1 STÚDIÓT, LONDON

Videók
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük