One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Belfast (2. nap)

Tegnap a fiúk újabb koncertet adtak Belfastban, a rajongók pedig teljesen megőrültek – Niall majdnem komoly balesetet szenvedett, hála egy kis víznek.

Tegnap már a színfalak mögött lehetett érzékelni, hogy a koncert őrületes lesz, és valóban, rengeteg őrületes dolog történt, azonban nem mind értelmezhető pozitívan.

A backstageben a fiúk fotózkodtak pár rajongóval, interjút is adtak, ami még nem jelent meg, majd felléptek a mindenség deszkáira. A műsor során a srácok megmutatták új koreográfiájukat a WMYB dalukhoz, párbajozás és sok nevetés után viszont történt egy kis baleset, ami komoly következményekkel is végződhetett volna – Niall elektromos gitárral a kezében lett vizes, csak a szerencsén múlott, hogy nem rázta meg őt az áram.

Az énekes amint érezte a nedvességet a pólóján, abba hagyta a gitározást és elengedte a hangszert, testmimikájából pedig lehet látni, hogy nagyon nem örült a dolognak. Ennek ellenére a koncert további része remekül zajlott.

Harry az este folyamán vörös rúzzsal lépett színpadra, amit a rajongók közé dobott, de hogy hogyan került hozzá, azt csak Ő maga tudja. Jutalmul viszont kapott egy rózsaszín melltartót a közönség soraiból, megint.

A fiúk ma is fel fognak lépni, hogy a 20-i koncertet bepótolják, ezúttal semmi sem állhat a fiúk útjába, még egy hokimeccset is elnapoltattak a show kedvéért. Niall a műsor után megünnepelte sikeres előadásukat egy kis éjszakai bulizással.

   

Galéria linkek

» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 22 – ODYSSEY ARENA, BELFAST, ÉSZAK-ÍRORSZÁG – 2. NAP (SZÍNFALAK MÖGÖTT)
» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 22 – ODYSSEY ARENA, BELFAST, ÉSZAK-ÍRORSZÁG – 2. NAP

Videók
HAMAROSAN TÖBB!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük