One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Belfast (3. nap)

Bepótlásra került a huszadikai Belfast koncert, ahol már semmi malőr nem akadt – leszámítva Harry mikrofonját, ami a közönség soraiba vándorolt.

A koncert számtalan vicces pillanatot tartalmazott, a szokásos melltartó-a-színpadra manőver sem maradhatott el, ám ezúttal a fiúk jókedvükben voltak. Liam elkapta a fehérneműt és Louisnak dobta, aki visszadobta Liamnek, úgy került Niallhez. Harry szerencsésen kimaradt a melltartó-dobó versenyből, végül Niallnél maradt a ruhadarab, amit a földön hagyva lépett át.

Harrynek is voltak érdekes pillanatai, szokásához híven, a mikrofont a közönség felé fordította az állvánnyal, hogy a rajongók jobban hallassák a hangjukat, azonban mikor Harry visszaemelte magához az állványt, a mikrofon már nem volt rajta. Az énekes nevetve kérte vissza az elvesztett “tárgyát”, ez viszont eléggé nehéz manőver volt, hiszen a közönség a színpad között legalább három méter távolság volt, a mikrofont pedig nem akarták feldobni a színpadra biztonsági okokból. Harry csak táncolt és mosolygott, míg visszaszolgáltatták neki a mikrofont, majd mintha mi se történt volna, énekelte tovább legújabb slágerüket.

A színfalak mögött a fiúk a Children in Need alapítvány és a Stand Up To Cancer alapítvány gyermekeivel találkoztak, velük készítettek képeket és adtak pár aláírást is.

Képekből megint keveset kaptunk, remélhetőleg lassan érkeznek a jobbnál-jobb fotók is.

 

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 23 – ODYSSEY ARENA, BELFAST, ÉSZAK-ÍRORSZÁG – 3. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 23 – ODYSSEY ARENA, BELFAST, ÉSZAK-ÍRORSZÁG – 3. NAP (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük