One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Birmingham (2. nap)

A fiúk megint Birminghamban adtak hatalmas koncertet, ahol Harry kiakadt egy öt éves kislányra, Niall pedig új frizurát villantott a nézőközönségnek.

Már a tegnapi koncerten is új frizurával rendelkezett az ír énekes, azonban csak most tudatosult bennem ez a tény, ne haragudjatok érte. A tegnapi szülinapos, Lou teasdale vakdosott bele az énekes hajába, gondolom a szülinapi köszöntés nem tetszett neki, amit a szőkeség kitalált ünneplés címszóval.

“Boldog szülinapot Lounak, a nőnek, aki hiszi és követeli, hogy Ő a legkirályabb ember a világon, valójában viszont Ő a legkevésbé menő ember, akit ismerünk…” – mondta Niall az interneten.

Ennek ellenére jó hajjal állt a színpadra, csak úgy, mint társai, bár ők nem változtattak kinézetükön. A LiLo páros ismét megmutatta azon oldalát, amit annyira szeretünk, míg Harry ismét önmagát adta – egyszer egy öt éves kislánnyal kiabált, amiért nem volt mobiltelefonja, persze ez mind a viccelődés határain belül történt.


A színfalak mögött is zajlott az élet, amiről ismét kaptunk képeket, Niall viszont a koncert után megosztotta velünk azt a szomorú hírt, hogy ezek az egymás után következő koncertsorozatok teljesen kikészítik a torkát, habár nagyon élvezi a színpadon töltött perceket. Nem kell sokat várnia, még ma este kell Birminghamben fellépnie, majd három nap pihenőt kap a többiekkel együtt, következő koncertjüket pedig már Írország fővárosában, Dublinban adják majd!
   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 11 – BARCLAYCARD ARENA, BIRMINGHAM, UK – 2. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 11 – BARCLAYCARD ARENA, BIRMINGHAM (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Videók
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük