One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Boston

Az utolsó amerikai állomáson estek túl a fiúk tegnap este, ahol Niall a 22 c. dalt énekelte, Liam és Harry pedig kapott Louis “fegyvereiből”.

Silly string-gel (nem tudom magyarul van-e neve) fújta agyon Louis két bandatagját, miközben Niall élvezte a 21. életévének utolsó estéjét. Niall elkezdte énekelni a 22 című dalt, amit a közönség örömtelien dúdolt az énekessel, ám mielőtt a fiúk felmentek volna a színpadra, lejátszották a Between Us reklámot, és fellépett az Augustana is, Harry legnagyobb örömére.

A koncert megkezdése után a fiúkra sok minden felkerült – Niallt egy dögös zöld kalapban láthattuk párducmintákkal és egyéb csecse-becsékkel, Liam banános pulcsit próbált magára, és Niallnek is elénekelték a Boldog Szülinapot c. dalt, hogy érezze a rajongók és társai szeretetét. Mindezt természetesen egy csoportos ölelés követte, így is mentek le a színpadról!

Azért a rajongók is tudnak ajándékozni – Niall egy gitárt kapott a koncerten a rajongóktól, Ő pedig hálás köszönetet mondott nekik azért, hogy gondoltak rá.

Most, hogy jön egy 12 napos szünet, mielőtt a fiúk visszatérnének Londonba folytatni a turnét, Harry azt is bejelentette, hogy a napokban sort kerítenek Sandy esküvőjére, amire a fiúk is hivatalosak. Liam közben megemlítette, hogy új videoklipjük forgatásán nagyon jól érezték magukat, nagyon királynak tartják és hamarosan meg is mutatják a világnak a végeredményt. Már alig várjuk!

   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 12 – GILLETTE STADIUM, BOSTON, USA
» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 12 – GILLETTE STADIUM, BOSTON, BACKSTAGE

Videók
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük