One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Botrány – A fiúk közbeléptek

Ismét előtérbe került a fiúk szünetre menetelének témája, kiderült, hogy Márciusban kezdődik a pihenő, de a rajongók félnek, hogy nem lesz folytatás.

Habár nagyon úgy tűnik, hogy az ötödik album hasonló – vagy talán nagyobb – sikereket fog elérni, mint az első négy korong, a One Direction már biztosan szünetre megy 2016. márciusában. Addigra befejeződnek a promotálások az új lemezzel kapcsolatban és a projectek lezártával nem kezdenek újba, ez a szünet lényege. Azt azonban nem említette senki, hogy meddig fog tartani a 1D Break, és emiatt a rajongók teljesen megőrültek a hírmegosztó portálon.

Addig egész megszokott lenne a dolog, míg Mark Tomlinson, Louis mostohaapja ki nem írta Twitterre az ép csituló felháborodás után a következőket:

Sad news today. But who knows what will happen in the future???? – Szomorú híreket kaptunk ma. De ki tudja, mit hoz a jövő????

Most a fanok teljesen kikészültek, a pletyka, miszerint felbomlanak a fiúk Márciusban, elkezdett terjedni Mark tweetje után és egyre többen hiszik el ezt az egészet, de akadnak olyanok is, akik a baba-pletyka irányában gondolkodnak és úgy gondolják, hogy Louis gyerekéről van szó, így lassan minden a feje tetején áll.

Se a cég, sem a srácok, de még Mark sem mondott semmit ezzel kapcsolatban, így most a Tomlinson család feje eléggé pánikba ejtette a fél világot. Mindenesetre nem hiszem a banda felbomlását, ahogy Liam mondta korábban egy interjúban, ez a szünet is olyan lesz, mint a többi.

UPDATE: Niall és Louis nem rég lecsitította a kedélyeket az alábbi üzenettel a rajongók felé:

Oké, szóval sok pletyka kering. Nem oszlunk fel, de , de tartunk majd egy jól megérdemelt szünetet valamikor a következő évben. De ne aggódjatok, még így is sok minden van, amit el szeretnénk érni! Alig várjuk hogy halljátok az új zenéinket, amiket nektek tartogatunk és előadjunk pár új dalt a turné haladtával! Szeretünk titeket xx – Niall

A támogatásotok valóban leírhatatlan! Ez csak egy szünet :) Nem megyünk sehová!! Ígérem! :) – Louis

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük