One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Botrányok, megint

Sok utóhatást keltett egy veszekedés, azonban nem tudjuk, hogy pontosan mi történt a Tomlinson családban. Briana és családja Freddievel nemrég strandolni voltak, akkor boldognak tűnt mindenki, ma viszont olyasmi történt, amire senki se számított.

Johannah, Louis édesanyja sose titkolta, mennyire odavan unokájáért, sokáig védte Freddie-t és Briana-t is a Freddie nem valós dolgok kapcsán. Azonban úgy tűnik, történt valami a családi békével, Johannah minden képet törölt Freddieről, Briana pedig úgy döntött, inkább nem követi fia apját az instagramon.

Eközben Harry továbbra is Dunkirkben van, azonban így se hagyják békén. Londoni házát ugyanis megrongálták a mai nap folyamán, a hát külső falára graffitivel írták rá a Cunt, magyarul Picsa szót. Az énekes még nem reagált az esetre, viszont a rajongók igen – egy lány a sértő szó fölé ragasztott egy cetlit “Nem, nem az!” üzenettel, Twitteren pedig próbálják felvidítani Harryt és különféle szép emlékeket osztanak meg vele, ami miatt annyira szeretik őt.

Jó hírrel is szolgálhatok viszont – Zayn és Gigi még mindig együtt vannak, Niall pedig stúdióba vonult Londonban, egy rajongónak pedig megígérte, hogy a banda 2017-ben visszatér. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük