One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Briana családja kiakadt

Briana két hónapon belül megszüli Louisval közösen megteremtett gyermekét, azonban úgy tűnik, a fiatal anyuka és annak családja nincs jóban az énekessel.

Még Briana családja is csalódott benne. Persze nem számítottak rá, hogy elveszi a lányt, vagy esetleg randizzon vele, de hogy pár hónappal azután, hogy közölték vele, apa lesz, már más lányokkal lógjon, és csak úgy magára hagyja mindennel…! Mit is mondhatnék, az alma nem esett messze a fájától.

– írta ki egy lány, utolsó mondatukat Louis apjára utalva. A történet itt abba is maradt volna, ha Ashley, Briana rokona nem kezdi el lájkolgatni az ilyen megnyilvánulásokat, és később az is kiderült, hogy a Jungwrith család bizony egyetért a leírtakkal.

Jay, Louis anyja természetesen kiakadt, és nem hagyta szó nélkül az ügyet. Szerinte a fiának joga van ahhoz, hogy azt tegye és azzal legyen, akivel szeretne. A kiakadás után elterjedt a #LuckyToHaveLouis hashtag, ami alatt rajongók ezrei mondták el, miért tartják az énekest csodálatosnak és kedvesnek, e mellé pedig a gonosz kommentár bocsánatot is kért, és az üzenetét hamar törölte, sőt, elmondta, hogy a fiókját is törli, amint Jayhez eljut a bocsánatkérő levele.

Az úgy oké, hogy a lány, aki posztolt,megbánta tetteit, de még mindig ott a kérdés Briana családja felől, akik vélhetőleg nem nézik jó szemmel Louis és Danielle alakulóban lévő kapcsolatát. A gyerek márciusra van kiírva, addigra rendezniük kéne a nézeteltéréseket, hiszen milyen lenne fogadni egy pici Louist, ha közben veszekednek a várószobában?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük