One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Briana és pici Tommo elhagyták a kórházat

Tegnap délután parkolt le a fekete Range Rover, hogy összeszedje a pici családot, ugyanis a napok után még mindig nem történt semmi probléma, így az orvosok haza engedték Brianát és a pici Tommot – akinek még mindig nincs megerősített neve.

Louis vette fel a többieket, segített bepakolni a kocsiba, majd – valószínűleg – Briana lakásához indultak, hiszen az anyja mellett fog növekedni a kicsi, természetesen Louis támogatásával.

Pletykák szerint folyamatosak a veszekedések egyébként Tomlinson és a Jungwirth család között, és nem épp a fiatalokkal an a probléma – Briana anyjának nem tetszik Louis viselkedése, beleértve a bulizásokat is, mikor lánya mellett a helye az újdonsült apukának. Emellett a pénzzel is akadnak elszámolni-valók, a nagyi többet vár el egy gazdag hírességtől, mint amennyit a Tomlinsonok kívánnak adni havonta a gyerek eltartására (bár összegeket nem említettek).

Remélhetőleg a pici, Briana és Louis élete is nyugodtan fog telni és minden probléma megoldódik, Lou arcán pedig végre látni szeretnék egy igazi mosolyt!

    CZvh-8CWQAA0-fP.jpg

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 26 – Briana és pici Tommo elhagyják a kórházat Louisval, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük